Most raktam fel először a tampont, de szerintem nem ment fel rendesen. Még látni alulról. (tükör) Érzem, de nem fáj, csak furcsa. Lehet hogy csak az újdonság miatt érzem?
Jó, hát nyugi. Feltehetőleg 14 éves vagy. Kb. menstruálsz még 35 évig. Az 420 menstruáció. Az kb. 8-9000 tampon.
Most megpróbáltál egyet, nem ment. Nyugi. Próbálkozz még (amikor erős a vérzésed). Hidd el, előbb-utóbb menni fog.
Az első nekem sem ment fel teljesen, sőt, én nem is használtam, amíg szűz voltam, utána könnyebben ment.
Köszönöm mindenkinek!
Úgy tűnik ez még várhat....
Ha igy gondolkozol akkor soha tobbet nem fogsz tampont a kezedbe venni.
Nekem se ment elsore, sot amikor olyan keves a verzesem, hogy csak a mini jo olyankor ciki vagy sem de van, hogy szinte keresztbe all bennem az a picike tampon es ki kell vennem es mar 31eves vagyok, vagyis par szazat mar elhasznaltam. Vedd most ki azt a tampont tegyel be egy betetet es varj egy fel orat. Akkor probald ujra. Hatarozottan egy mozdulattal told fel tovig az ujad. Lazitaskent meg fujd ki a levegot kozben. Erezni fogod, hogy mikor jut at a kritikus helyen. Ha meg veres lesz a kezed ne torodj vele, mert van szappan a furdotokben es le tudod mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!