Fogamzásgátló mellett tényleg nem lehet dohányozni?
Volt egy műtétem, ( méhnyakról csavartak le egy nagy cisztát ) azóta nem jött meg. Ez már kb egy éve. Most a doki azt mondta elkezdjük szedni a fogamzásgátlót és meglátjuk mi lesz. Viszont dohányzok, és ez miatt trombózis alakulhat ki. A cigit már egyszer próbáltam letenni, de nem ment. Full idegbeteg lettem akkor.
A másik amitől tartok, hogy a hormon hatására elhízok. Hajlamos vagyok rá sajnos.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Az a baj, hogy ez a doki semmiről nem tájékoztat. Egyszerűen rávágta hogy le kell szokni. Aki tizen évek óta dohányzik nem nagyon tudja letenni. A másik meg ez az egyetlen amit megengedhetek mint luxus. Ne szabják már meg hogy mit akarok.
Ezen kívül semmi nincsen. Nem iszok nem drogozok. Nem is akarok.
Közzönöm amúgy a választ! :-)
Jaah a sport. Az megvan minden éjjel amikor dolgozok. Egész éjjel mászkálni kell , rengeteg a lépcső is 20 emelet. Szóval a sport az negvan.
Lehetni lehet, hiszen azt csinálsz, amit akarsz.
Csak éppenséggel jóval nagyobb eséllyel kapsz trombózist, ami baromira nem játék, bele is lehet halni. A dohányzás és a tabletta külön-külön is növeli az esélyét, de együtt a hatásuk összeszorzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!