Rákszűrés fájdalmas?
Fő tanácsok:
"Ha a vizsgálat fájdalmat okoz, akkor érdemes erről beszélni az orvossal, mivel a fájdalom lehet, hogy egy olyan problémára utal, mint például a fertőzés vagy a gyulladás.
Ha a vizsgálat során enyhe kellemetlenséget érzünk, az általában normális, de az erős, vagy tartós fájdalom nem. Ezt fontos, hogy jelezzük a vizsgálat közben, és utána is az orvosnak."
17 év alatt egyszer sem fájt a rákszűrés, többnyire észre sem vettem, hogy megtörtént. Az utóbbi 2 alkalommal fel tudtam volna rúgni a dokit, pedig magas a fájdalomküszöböm.
Konkrétan elmagyarázta, hogy a változókor okoz ilyet. Hiába kérdeztem tőle, hogy akkor az elmúlt 17 évben úgy, hogy már 10 éve átestem a változókoron miért nem okozott ilyen fájdalmat, nem tudott válaszolni. Hozzátettem, hogy a napokban elvégzett laboreredményem igen magas gyulladási értéket mutatott.
Na kérem, ennyit a frankó nőgyógyászokról. Az igazi problémát lesöprik az asztalról, konkrétan szalagmunkát végeznek.
Most kereshetek maszekon egy dokit, aki komolyan vesz és valóban foglalkozik a problémámmal.
Az pedig dettó hülyeség, hogy ilyen fájdalmat lelki, vagy érzékenységi dologra fogják. Ott egészségileg nem stimmel valami. Aztán majd sajnálkoznak, hogy a beteg későn érkezett ahhoz, hogy megmentsük az életét. Persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!