Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rákszűrés fájdalmas?

Rákszűrés fájdalmas?

Figyelt kérdés
Márciusba voltam rákszűrésen akkor éreztem h lecsípi belül a mintát, és utána fájt is a hasam elég sokáig. Más is volt már így? Itt olvasgattam,hogy nem fáj de akkor nekem miért fájt? Holnap megyek megint szűrésre. És kiváncsi lennék hogy akkor kellene hogy fájjon vagy sem?
2014. dec. 4. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem sosem fájt.
2014. dec. 4. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lecsípi, hanem lekaparja. Nem kéne, hogy fájjon.
2014. dec. 4. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:
pedig én teljesen úgy éreztem h lecsípett egy szövetet onnan. Akkor miért fájt nekem?
2014. dec. 4. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy fáj kicsit és vérezgethet is utána 1 napig.
2014. dec. 4. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Fő tanácsok:

"Ha a vizsgálat fájdalmat okoz, akkor érdemes erről beszélni az orvossal, mivel a fájdalom lehet, hogy egy olyan problémára utal, mint például a fertőzés vagy a gyulladás.

Ha a vizsgálat során enyhe kellemetlenséget érzünk, az általában normális, de az erős, vagy tartós fájdalom nem. Ezt fontos, hogy jelezzük a vizsgálat közben, és utána is az orvosnak."

17 év alatt egyszer sem fájt a rákszűrés, többnyire észre sem vettem, hogy megtörtént. Az utóbbi 2 alkalommal fel tudtam volna rúgni a dokit, pedig magas a fájdalomküszöböm.

Konkrétan elmagyarázta, hogy a változókor okoz ilyet. Hiába kérdeztem tőle, hogy akkor az elmúlt 17 évben úgy, hogy már 10 éve átestem a változókoron miért nem okozott ilyen fájdalmat, nem tudott válaszolni. Hozzátettem, hogy a napokban elvégzett laboreredményem igen magas gyulladási értéket mutatott.

Na kérem, ennyit a frankó nőgyógyászokról. Az igazi problémát lesöprik az asztalról, konkrétan szalagmunkát végeznek.

Most kereshetek maszekon egy dokit, aki komolyan vesz és valóban foglalkozik a problémámmal.

Az pedig dettó hülyeség, hogy ilyen fájdalmat lelki, vagy érzékenységi dologra fogják. Ott egészségileg nem stimmel valami. Aztán majd sajnálkoznak, hogy a beteg későn érkezett ahhoz, hogy megmentsük az életét. Persze...

szept. 15. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!