A fehérfolyás hoz kell betenni tisztasági betétet?
Én a 2. válaszoló vagyok. Az első válaszoló nem írt hülyeséget, hiszen az orvosok sem a tisztasági betétet, hanem a jól szellőző pamut fehérneműt javasolják (nem tanga). A műszálas fehérneműk és a tisztasági betét is (akárhogy is reklámozza a gyártó) műanyagot tartalmaznak (ezért vízálló, ha tiszta pamut lenne, akkor nem ragadna a bugyira, és átengedné a folyadékot), nem szellőzik úgy benne a nemi szerv, mint a pamutbugyiban.
Abban viszont igazat adok, hogyha valaki tisztasági betétben érzi magát jobban, és nem irritálódik tőle (mint ahogy én), az nyugodtan használja. Viszont azt kimondani, hogy használni "kell", nem lehet. Nekem a környezetemben senki, se testvérem, se anyukám, se barátnőim nem használnak. Több barátnőm is mesélte, hogy viszket tőle. Tehát abszolút nem lehet általánosítani! Neked magadnak kell kikísérletezni és eldönteni, hogy Neked mi a jó, kedves Kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!