Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fehérfolyás hoz kell betenni...

A fehérfolyás hoz kell betenni tisztasági betétet?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha nagyon sok van. Ha folyton tisztasági betétet használsz az sem egészséges, mert a hüvelyed nem tud tisztulni, szellőzni.
2014. dec. 3. 14:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 3. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ha nem használok tisztasági betétet, soha nem leszek lent kellemetlen szagú, de a tisztasági betét mellett viszont már néhány óra múlva! Teljesen mindegy, milyet használok, amikre az van írva, hogy illatos maradsz 24 órán át, én azoknál is ugyanezt tapasztaltam. Ezenkívül viszketek is tőlük... Szóval semmiképp sem javasolnám! Én még menstruációkor is inkább tampont használok.
2014. dec. 3. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
1-es ez tök hülyeség, a bugyid ugyanannyira szellőzik, mint a tisztasági betét a hüvelyed tisztulásán sem változtat semmit. Mellesleg én éppen a bugyik anyagát nem bírom elviselni, nekem az büdösödik be, a pamut is, ráadásul baromi kényelmetlen. El se tudnám képzeéni, hogy ne hordjak mindig tisztasági betétet, nálam ez alap, az illatosítottat viszont nem bírom, úgyhogy a szagtalan és minél természetesebb anyagúra szavazok. Egyébként minden barátnőm használ tisztaságit, anyukám is, nekem nagyon furcsa ha valaki nem, persze nem érdekel, csak egy minimális folyás azért mindenkinél van, ez normális is és jobb, ha azt felszívja valami és nem a bugyidon landol.
2014. dec. 3. 14:38
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2014. dec. 3. 14:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és még valami ami a tisztasági betét mellett szól, az, az, hogy óvja a fehérneműdet is. De érdemes körülnézni, hogy neked melyik márka a legjobb.
2014. dec. 3. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
igen
2014. dec. 3. 16:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a 2. válaszoló vagyok. Az első válaszoló nem írt hülyeséget, hiszen az orvosok sem a tisztasági betétet, hanem a jól szellőző pamut fehérneműt javasolják (nem tanga). A műszálas fehérneműk és a tisztasági betét is (akárhogy is reklámozza a gyártó) műanyagot tartalmaznak (ezért vízálló, ha tiszta pamut lenne, akkor nem ragadna a bugyira, és átengedné a folyadékot), nem szellőzik úgy benne a nemi szerv, mint a pamutbugyiban.

Abban viszont igazat adok, hogyha valaki tisztasági betétben érzi magát jobban, és nem irritálódik tőle (mint ahogy én), az nyugodtan használja. Viszont azt kimondani, hogy használni "kell", nem lehet. Nekem a környezetemben senki, se testvérem, se anyukám, se barátnőim nem használnak. Több barátnőm is mesélte, hogy viszket tőle. Tehát abszolút nem lehet általánosítani! Neked magadnak kell kikísérletezni és eldönteni, hogy Neked mi a jó, kedves Kérdező! :)

2014. dec. 3. 18:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm próbáltam már de én se érzem nagam jól benne :(:(
2014. dec. 3. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!