Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg normálisan?

Miért nem jött meg normálisan?

Figyelt kérdés
2 éve fogamzásgátlót szedek, eddig mindig megjött rendesen vele. Múlthét kedden "kiújult" a bakteriális hüvelyi fertőzésem, csütörtökön pedig nem jött meg a vérzésem, csak barnás, kis mennyiségű folyás. Vér csak annyi távozott, amennyit wc-papírral kitöröltem. Terhességet nagyon szeretném kizárni, a párom sohasem megy el a hüvelyemben, előtte kihúzza. Igaz, sokat stresszeltem mostanában, mert egy nehéz vizsgaidőszakon vagyok túl. Illetve szedtem egy reergin nevű tablettát (jobban koncentráljak), ami természetes anyagokból készült, de remélem a természetes anyag nincs a fog.gátlóra hatással. Szóval mitől lehet: baktérium? stressz? Olvastam, hogy fog.gátló mellett azért előfordulhat, hogy kimarad egy hónapban a menszesz. Holnap csinálok egy tesztet, illetve elmegyek orvoshoz is, csak az még olyan soká lesz.
2010. jan. 31. 11:36
 1/1 anonim ***** válasza:
A stressz nagy hatással lehet rá, a 7-8 napos mensimet 3 napra csökkentette.
2010. jan. 31. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!