Viszkető és fájó mellbimbó, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már elég régóta éreztem, hogy néha, nagyon ritkán viszkettek a mellbimbóim. Nem volt vészes, azt gondoltam fehérneműtől van, és mivel ritkán fordult elő, nem mentem vele orvoshoz. Egy ideje azonban súlyosbodik a helyzet, egyre jobban viszket és már kicsit fáj is. Kenem körömvirág krémmel, de nem akar múlni, szerintem körülötte több szőrszál is, mint eddig volt... Azért írok ide és nem rohanok orvoshoz, mert külföldön tartózkodom. Amint lesz rá lehetőségem, megyek (kb. 2 hét). Addig valami tipp, amit használhatnék rá? Nagyon aggaszt most már a dolog. Előre is köszi!2014. dec. 1. 19:37
1/1 anonim válasza:
Nincs semmi elváltozás kívülről?
Mert akkor a hormonok miatt van, általában ovulációtól mestruációig tart, vagyis e 2 között fordul elő. Velem is ez volt évekig, egészen terhességig. Azóta megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!