Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? Szédülés,...

Mi lehet a baj? Szédülés, émelygés több, mint egy hete?

Figyelt kérdés

Kb. másfél hete kezdődött émelygés-hányingerrel és szédüléssel. Voltam dokinál, a vérnyomásom 140/85 körül volt (nekem általában 110 körül szokott lenni), kaptam frontint meg vérnyomáscsökkentőt. Ez volt szerdán, de továbbra sem vagyok jól :( Az itthoni vérnyomásmérő szerint normális a vérnyomásom, ezért inkább csak a frontint veszem be. Lehet, hogy a mensi előtt így megkínlódok? Ma v. holnap kellene megjönnie, vagy lehet meg se jön?! Vagy már lövésem sincs mitől lehet... Valakinek hasonló panasz, tapasztalat?

Köszi a válaszokat!

28/l

2014. nov. 30. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Terhesség kizárva?

Vagy esetleg kezdődő vírus?

2014. nov. 30. 13:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivel a párommal csak "megszakításos" védekezést alkalmazunk, ezért bármi előfordulhat, de ebben még annyira nem bízok, hiszen pár napon belül még megjöhet... Nem tudom, milyen nyavalya ez, de már második hete kínoz...
2014. nov. 30. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van esély a terhességre, akkor lehet az lesz. Akkor ne vegyél be semmi gyógyszert, mert pont az elején nem jó a babának.
2014. nov. 30. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha nem jön meg, akkor veszek mindenképp tesztet. Bár nem tudom, hogy ha babás lennék, akkor ilyenkor, este is lehetnek ilyen szédüléses-hányingeres panaszok? :/
2014. nov. 30. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!