Ha lóg a melle valakinak akkor mit lehet tenni ellene, mondjuk sok torna vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
19 vagyok 4 évig modell voltam akt fotózás , fehérnemüs fotózás stb,márciusba szültem . Nagy nehezen elfogadtam , hogy nem lesz a testem olyan mint régen , elkezdtem tornázi , fogyózni a hasam már ugy ahogy alakul , de a mellem nem eleve szülés elött 105D volt a melltartóm mérete de mit tegyek hogy ne lógjon anyira a mellem , szeretnék ujra dolgozni mert a modellkedés a mindenem mivel otthagytam a sulit is , és ha ezt is ott kell hagynom akkor végem , a párom nem akarja a műtétet sem de valahogy ugyérzem azért mondja hogy szép vagyok mert nem akar megbántani. saját képet nem küldök azért neten kerestem egy hasonlot kb ilyen a mellem most [link] 2014. nov. 30. 09:02
1/6 anonim válasza:
Meséld már el légyszi, te hol voltál model 105(!)D-vel?
2/6 A kérdező kommentje:
irtam üzenetet ilyen részleteket ide nem irok ki
2014. nov. 30. 09:22
4/6 anonim válasza:
Aha, meg 15 évesen aktfotózás. Persze.
6/6 anonim válasza:
Jóvan cica, kamut be lehet szüntetni.
Ugyanakkor meg a lógó mellen a torna nem segít, max nagyon kicsit, hiszen a mell megereszkedett részeiben nincs izom. Ennyit tudhatnál, ha már gyerek is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!