Valami tipp menstruáció csökkentésére?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót nem szedhetek,sajnos olyan helyen dolgozom ahol nem tudok elmenni cserélni.És szeretném ha valamivel kevesebb lenne a menstruácóm.2010. jan. 30. 17:39
2/4 anonim válasza:
ha kevesebb folyadékot iszol, akkor sztem elvileg csökken a vérzés... meg hidegebb környezetben is szerintem, de azt nyilván nem tudod befolyásolni, esetleg nyisd magadra az ablakot, ha irodai dolgozó vagy, és nem zavarsz vele másokat
3/4 A kérdező kommentje:
Kint dolgozom.
2010. jan. 31. 14:51
4/4 anonim válasza:
Hallottam, hogy ha pl:alkoholt fogyasztasz(ami ebben az esetben, hogy ugye munkaidőben.. nem célszerű)csökken a menstruációd erőssége(vagy pl hamarabb megszűnik)vagy pl:citromlevet kell inni, vagy napi 2 C-Vitamin(500mg-os). kire mi hogy hat..meglehet próbálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!