13 éves vagyok. Ma megyek férfi orvoshoz, a mellem olyan kozepes méretű, gáz ha nem veszek fel melltartot?
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 13:45
1/14 A kérdező kommentje:
és le kell venni a polot
2014. nov. 27. 13:46
2/14 anonim válasza:
Szerintem vegyél fel, miért lenne jobb neked, ha nem vennél? Melltartóban is meg tudja hallgatni a szívedet és a tüdődet, szóval legyél csak szépen szemérmes...
3/14 anonim válasza:
Legkevésbé se fogja zavarni a doktor urat a Te melled,de inkább vegyél fel,legfeljebb leveszed ha kell.
4/14 anonim válasza:
Hidd el, az az orvos, aki mellek ezreit látta már munkája során, nem azzal fog foglalkozni, hogy a 13 éves páciensének milyen a melle.
5/14 anonim válasza:
Biztos hogy megnézi a melledet, pláne ha szép. Miért ne nézné meg? Férfiből van ő is azért mert orvos.
6/14 A kérdező kommentje:
hát. azért nem olyan fiatal kb 50éves
2014. nov. 27. 14:04
7/14 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokaT!:)
2014. nov. 27. 14:05
8/14 anonim válasza:
Na vettél fel? És ha igen mekkorát és milyen kosaras t?
9/14 anonim válasza:
De mért mész férfi orvoshoz?
Neked a férfi orvos az sima háziorvos vagy milyen orvos?
Vegyél fel melltartót nyugodtan.
Nálunk egyszer helyettesített férfi doki de az tök rendes volt,az nem vetette le a melltartót, simán meg tudta hallgatni amit akart így is,meg más dokinál is tapasztaltam ilyet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!