Bebe2345 kérdése:
Az baj, ha két hónapja kimaradt a menstruációm? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Már két hónapja nem jött meg és annyira zavar,hogy nem tudom mi az oka:( Egy hónapja töltöttem a 15-öt és az első menstruációm ezen az éven júniusban jött meg.163cm vagyok és 47kg,nem vagyok valami nagyon fejlett(kis vékonyka alkat,kis cici).Ez is befolyásolhatja?2014. nov. 26. 19:45
1/3 anonim válasza:
15 eves vagy. Nem allt meg be a ciklusod. Majd 2-3 ev mulva aggodj. Most meg nincs okod ra, ez termeszetes. Valoszinu, hogy meg peteeresed sincs. Nincs olyan lany akinek az elso utan percre pontosan beall a ciklusa.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:) de mondom hogy júniustól van,de nem rendszeres..csak furcsállottam hogy kimaradt.
2014. nov. 26. 20:00
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális ez így!
Majd 17 éves korod körül kell beállnia, addig akár fél év is kimaradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!