Mit tehetnék felfázás ellen?
hordj derékmelegítőt..
de a felfázás az nem azt jelenti h alulról fázol fel..mmint a lábadtól?! mert én eddig úgy tudtam..
szerintem a lábadnál "lehet a baj", húzhatsz fel akár grizlibundát is akkor ha a cipőd beázik v fázik a csizmába a lábad..szal húzz két zoknit, és otthon se mászkálj mezítláb!

Mindig száraz, meleg cipő, ha kell dupla, vastag zokni. Papucs + zokni még otthon is! Védd a derekadat, kerüld a csípőnadrágot, rövid derekű pólókat, pulcsikat. Ha leülsz gépezni, tv-zni, burkolózz be meleg takaróba. Igyál sok-sok teát - az jó vízhajtó -, hogy dolgozzanak a veséid és a hólyagod. Plusz vegyél sok meleg ülőfürdőt, az is használ ilyenkor!
Jobbulást!
köszönöm vannak még ötletek? már nagyon nem bírom...:'(
sajnos doktorhoz pláne nődokihoz most nem mehetek mert megvan:( és még sajnos amiatt is fáj a pocim:'(

Krónikus húgyhólyaggyulladást bizony rendesen ki kell kezelni antibiotikummal. Nekem is az volt sokáig. Az orvosom tanácsai az alábbiak voltak:
-melegen öltözni, soha nem mezítláb mászkálni
-szex után azonnal pisilni menni-kimossa a bacikat amik bekerültek a húgycsőbe
-napi 2-3 liter folyadék
-műszálas fehérneműt egy életre elfelejteni-csakis tiszta pamut bugyit hordani.
Menjél orvoshoz mindenképpen. Az hogy megvan a menzeszed tökmindegy, nem kell, hogy belédnézzen, csak max egy pisimintát néz meg, a tüneteid elegendőek a diagnózishoz. Kezeltesd ki, mert sajnos kevés kellemetlenebb betegség van ennél.Jobbulást!

nekem nagyim mondta,hogy tegyél egy kis konyhasót a vizedbe:) egykettő rendbe jössz:)(durva sót ahsználj)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!