Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tehetnék felfázás ellen?

Mit tehetnék felfázás ellen?

Figyelt kérdés
tényleg mindíg nagyon vigyázok arra h. fel ne fázzak! atléta, hoszúkabát két pulcsi de valahogy mégis sikeredett felfáznom újra és sajnos nagyon sokat járok pisilni van valmai praktikátok h. mit tehetnék ellene? nagyon kéne mert kezd elviselhetetlen lenni és amia pláne h. közben meg is jött....
2010. jan. 30. 13:14
 1/8 anonim válasza:

hordj derékmelegítőt..

de a felfázás az nem azt jelenti h alulról fázol fel..mmint a lábadtól?! mert én eddig úgy tudtam..

szerintem a lábadnál "lehet a baj", húzhatsz fel akár grizlibundát is akkor ha a cipőd beázik v fázik a csizmába a lábad..szal húzz két zoknit, és otthon se mászkálj mezítláb!

2010. jan. 30. 13:17
 2/8 A kérdező kommentje:
ok köszönöm égyszi írjatok még prkatikákat ülőfürdőt próbáltam kamillával picit segített de nem mondnaám h. jobb lett...:(egyek áfonyát? mert most pont van itthon egy kicsi szűáírtva?!
2010. jan. 30. 13:20
 3/8 anonim válasza:
nekem a meleg vízben mosakodás segít ...
2010. jan. 30. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindig száraz, meleg cipő, ha kell dupla, vastag zokni. Papucs + zokni még otthon is! Védd a derekadat, kerüld a csípőnadrágot, rövid derekű pólókat, pulcsikat. Ha leülsz gépezni, tv-zni, burkolózz be meleg takaróba. Igyál sok-sok teát - az jó vízhajtó -, hogy dolgozzanak a veséid és a hólyagod. Plusz vegyél sok meleg ülőfürdőt, az is használ ilyenkor!

Jobbulást!

2010. jan. 30. 15:40
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm vannak még ötletek? már nagyon nem bírom...:'(

sajnos doktorhoz pláne nődokihoz most nem mehetek mert megvan:( és még sajnos amiatt is fáj a pocim:'(

2010. jan. 30. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Krónikus húgyhólyaggyulladást bizony rendesen ki kell kezelni antibiotikummal. Nekem is az volt sokáig. Az orvosom tanácsai az alábbiak voltak:

-melegen öltözni, soha nem mezítláb mászkálni

-szex után azonnal pisilni menni-kimossa a bacikat amik bekerültek a húgycsőbe

-napi 2-3 liter folyadék

-műszálas fehérneműt egy életre elfelejteni-csakis tiszta pamut bugyit hordani.

Menjél orvoshoz mindenképpen. Az hogy megvan a menzeszed tökmindegy, nem kell, hogy belédnézzen, csak max egy pisimintát néz meg, a tüneteid elegendőek a diagnózishoz. Kezeltesd ki, mert sajnos kevés kellemetlenebb betegség van ennél.Jobbulást!

2010. jan. 31. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Jahh még valami, igyál áfonyalevet nagy mennyiségben, az tényleg segít.
2010. jan. 31. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem nagyim mondta,hogy tegyél egy kis konyhasót a vizedbe:) egykettő rendbe jössz:)(durva sót ahsználj)

16/L

2010. jan. 31. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!