Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 6 napja megvan, ma el kellene...

6 napja megvan, ma el kellene múlnia de erősebb mint tegnap?!

Figyelt kérdés

Az első 4 nap katasztrófa, tegnap, tegnap előtt voltam táncolni, éjjel sem volt sok meg reggel sem, el mentem suliba ugye mozgás meg minden és most megint van de nem olyan sok!! Mit csináljak?

12/L

2014. nov. 26. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj. Ki mondta, hogy el kellene múlnia? Van akinek akár még 7 napnál is hosszabb ideig tart. Ha már nem annyira sok, az azt jelzi, hogy nemsokára abbamarad.
2014. nov. 26. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyan mit, várni. Van olyan, akinek 7 nap múlva múlik el, sőt, olyan is, hogy egyszer csak emgváltozik a ciklusod. Nekem évekig erősödött a harmadik napig, akkor olyan erős volt, hogy mozdulni nem bírtam, ma meg már a második nap a legeősebb, a harmadik meg gyenge.
2014. nov. 26. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még, kell egy-két év, amíg stabilizálódik a ciklusod meg az időtartam. De felnőtteknél is előfordulnak eltérések. Kellemetlen, de ne aggódj, baj nincs.
2014. nov. 26. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
10 napig elfogadható a menstruáció.
2014. nov. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!