Sürgősségi beutalót ad erre a háziorvos?
Nagyon durván nem stimmel velem valami pár napja.Szúrás,viszketés,fájdalmas pisilés, kevés,sárga folyás...Dokihoz hiába kérek időpontot,mert a nőgyógyászatra nálunk átlagosan 3 hónap múlvára kap csak időpontot az ember.
De ez nem olyan dolog,amivel lehet várni 3 hónapot,ezzel nem bírok meglenni,zavar a mindennapokban.
Ebben a háziorvos tud segíteni,hogy minél előbb dokihoz jussak?
Magánrendelésre nincs pénze a családomnak.
Ez nekem húgyúti fertőzésnek tűnik.
Csináld meg, hogy két napig nagyon sok meleg teát igyál, ez segít kimosni a húgyutakat. Minimum 2,5-3 litert. Ezenkívül elmész a gyógyszertárba, és kérsz olyan bogyót, ami tőzegáfonyát tartalmaz, és szeded. A derekad legyen melegben. Szinte száz százalék, hogy hétvégére elmúlik.
Köszönöm !
Az SZTK-ban tényleg egyből megnéznek? Nem is tudtam.
Egyébként igen, ezt pár napja vettem csak észre,de a hétvégi együttlét a párommal nem volt valami kellemes,azt már akkor is éreztem.
Köszönöm a válaszokat! :)
Csak a másik gond,hogy ha el is jutok dokihoz, ma vagy holnap meg is kell jönnie.Úgy meg ugyebár nem mehetek.Kibír még ez a dolog egy hetet anélkül,hogy valami nagyonnagy károsodás történjen, pl. meddőség,meg ilyenek?
Én még ilyenről nem is hallottam, hogy a nőgyógyászati járóbeteg ellátásra 3 hónapos várakozási idő van...
És aki terhes lesz? Az majd szülés előtt bejut?
Vagy már dugás előtt be kell jelentkezni, hátha?
A Jánosban be sem kell jelentkezni, csak oda mész és kész. Max várni kell pár órát, de nem vészes. Ha bejelentkezel, akkor a megbeszélt időben behívnak, ennyi az előnye.
Viccet félretéve, hol laksz? Miért nem mész másik szakrendelésre?
Veszprém megye.
De ez tényleg így van, egyik barátnőm fogamzásgátlót szeretett feliratni, de nem bírták ki a 3 hónapos várakozási időt, inkább elmentek magánrandelésre 12 ezerért.
Durva,mert ilyenkor arra gondolok,hogy mindenhol azt szajkózzák az emberek/orvosok,hogy ha valami bajod van,azonnal menj orvoshoz.Hát igen,azonnal 3 hónap múlva...
Gondolom, valami kisebb településen lakhatsz...
Menj be egy nagyobb városba, ahol kürház is van és sürgősségre hivatkozva KELL hogy fogadjanak. Panaszkodj, hogy nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!