Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Hogyan szedjem le a...

Lányok! Hogyan szedjem le a szőrt odalent?

Figyelt kérdés
Már több centis, nem éltem szexuális életet, de mindjárt erre kerül a sor, és nem tudom hogyan lássak hozzá. Sosem szedtem még le, csak bikinivonalat borotváltam, beljebb nem mertem menni, így is kipattogzott. Gyantát szeretnék venni, ti mit javasoltok? Nagyon megköszönöm az értelmes hozzászólásokat!

2014. nov. 25. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem fogorvos, hanem nőgyógyász. Mondjuk én nem hozzá járok, de esküszöm, hogy nőgyógyász mondta.
2014. nov. 28. 18:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, ha ilyen dzsungel van már, hogy hajnyíróval nullásra, utána borotva, de csak a szeméremajkaimnál. Ha gyantáztatni szeretnéd, akkor legalább 1 héttel az aktus előtt, és nyírd le 0,5-1 centisre, mert ha túl hosszú, nem fogja vinni a gyanta, és csak kozmetikussal csináltasd, még véletlenül se próbáld ki otthon, mert egyedül nem lehet megcsinálni.
2014. dec. 1. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!