Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barnás "vérzésem" volt terhess...

Barnás "vérzésem" volt terhesség alatt, ettől megmaradhat a baba?

Figyelt kérdés

Majd két hete, csütörtökön délelőtt vettem észre pisilésnél, hogy a bugyin barnás valami van.. Előtte nap éreztem, hogy párszor bele is nyilall az alhasamba, és néha görcsölgetett is, bár nem volt erős, sőt. Irtóan bepánikoltam, szerencsére az én nőgyógyászom rendelt, bementem vizsgálatra. A hüvelyi ultrahangon maximálisan megnézett mindent a doki, semmi de semmi problámára utaló jel nem volt, a babóca is szépen elvolt magának. Magyarul elméletileg nincs "nagy baj". Fekvést pihenést javasolt, nem írt fel semmit. El is jöttem táppénzre, és kifeküdtem. A barnázás 3 nap alatt teljesen megszűnt, és még egy napon előjött, az 1 nap alatt kitisztult vissza a normális váladékra.

Most járok a 13-14 hét között, és teljesen jól érzem magam, a minimális meglévő terhességi tüneteim is elmúlnak (hányinger, mellfájdalom is már minimális). Elmúlt a görcsölgetés is.

A héten kell visszamennem dokihoz, és annak ellenére, hogy jól érzem magam, kissé félek is.

Másnak volt hasonló tapasztalata? Ki lehet ezt feküdni, főleg hogy ultrahangon nem volt gond?

2014. nov. 25. 10:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj meglátod.
2014. nov. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!