Megúszta valaki a műtétet az Esmya segítségével? Kinek mekkorát csökkent a 3 hónap alatt a mióma?
Szia, én tavaly nyáron szedtem végig a három hónapot. A megérzésem, hogy nem fog segíteni, beigazolódott, habár "minden mindegy"-alapon mégis beszedtem. Kár volt. A miómám nőtt a három hónap alatt 3,6 centis átmérőről 4,3-ra, ráadásul 2-3 hónap volt, mire újra visszaállt a menstruációm. Azóta időben jön meg, de olyan intenzíven, hogy két napig a lakásból nem tudok kimozdulni, mert óránként mosdó+zuhany szükséges.
Ha tudtam volna, hogy ez lesz utána, eszembe nem jut beszedni. Hallgatnom kellett volna a megérzésemre...
Nekem 32 mm-es miómám van. 3 hónapig szedtem az Esmyát, nem változott semmit, sőt talán icipicit nagyobb is lett. Nem tudom, van-e olyan, akinek segített. Az mondjuk jó volt, hogy nem menstruáltam, egy gonddal kevesebb.
30/N
sziasztok!
Nekem 4 cm-ről 8 cm-es lett a három hónap alatt.A dokim összekeverte a régi UH eredményt a frissel, így megállapította h hatásos volt a gyógyszer, még egy kúrát szedjek be.
Nem tudtam neki "bemagyarázni", h összekeverte és sajna nőtt....Így nem tudom mi tévő legyek...ha szedem, tovább nő, ha nem szedem, hogy menjek hozzá vissza? ő a főorvos...
Most keresődök magán orvost...csak azt nem tudom mi lesz, ha műtétre kerül mégis a sor, mert magán úton a műtétet nem tudom megcsináltatni...:(
Szted mi tévő legyek?
Igen, valószínű ő a magánrendelése mellett a kórházban is dolgozott, nem?
Sajna ahol én lakom, csak olyat találok, aki csak magánban rendel...már teljesen kivagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!