Mi lehet az oka, hogy enm akar elmúlni a hüvelygyulladásom?
Lehetséges, hogy egy másik orvoshoz is el kéne menned, mert lehet nem is gyulladás, hanem gomba, vagy bármi más.
Ha jól tudom a gyulladást betadine kúppal szokás kezelni. Ha ilyet kaptál, akkor lehetséges, hogy jódérzékeny vagy és mostanra már attól viszketsz, de persze nem biztos. Mindenképpen menj orvoshoz, mond el mit érzel. Javult-e, vagy esetleg romlott-e.Lehetséges, hogy félrekezelték. Persze kérj a dokitól felvilágosítást, hogy mit és miért írt fel. (Én mindig kötözködöm velük, nem szeretem, ha csak egy tárgynak néznek.)
Lehet persze az is, hogy ennyire agresszív bajod van, és azért nem múlik el.
A lényeg, hogy mindenképp ki kell kezelni,mert nagyobb bajod is lehet tőle.
Én is felnőtt koromban hallottam, hogy a ki nem kezelt hüvelygomba akár meddőséget is okozhat, és persze ezt azután tudtam meg, miután 12-13 éves koromban igen durva ki nem kezelt gombám lehetett, ami nagy nehezen magától múlt el. Remélem ez a meddőség része nem igaz, mert akkor én is félhetek majd.
Azt megtanultam, hogy mindig menjek orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!