A strandon a meleg- vagy hideg víztől jön elő hamarabb a hüvelygomba?
Elvileg persze a meleg vízben jobban szaporodik a gomba, de az, hogy elkapod-e az alkat kérdése. Ha vannak ilyen problémáid, akkor nem megfelelő az immunrendszered odalent, és akkor teljesen mindegy, hogy melyik medencébe mész, mindegyikben elkaphatod. De ha ez most nyaralás lesz, akkor szerintem ne aggódj ezen, max vigyél magaddal hüvelymosó szettet. Egyébként azt hiszem, ha bemész egy herbáriába, szerintem tudnak ajánlani valamit, ami erősíti ottlenn a védekezőképességed. Ha jól tudom grapefruit csepp az jó rá.
Ha egyébként nincsenek ilyen problémáid, akkor csak fürödj nyugodtan!
Én is hajlamos vagyok rá, és érdekes módon amikor nyaralni voltam és egyaránt voltam hideg és meleg vízben, és mégsem lett semmi bajom. Sajna nem tudom mitől függ, vagy mit lehet tenni megelőzésképpen. Van aki azt tanácsolta, hogy fürödjek tamponnal, de szerintem az se jó megoldás, mert a madzagon felszivárog a víz.
Úgyhon én is figyelem a többi választ, hátha valaki tudja a megoldást.
Közel lakom a Balcsihoz, és nem mehetek bele, mert utána egyből bajom van, úgyhogy én is kíváncsi vagyok a megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!