Viszketés szeméremtájékon? Gomba vagy csak a szőrzet növekedése? (bőv. Lent)
Pár hete nagyon viszket a nemi szervem környéke, de elsősorban a csiklómnál, illetve a szeméremdomboknál. Pisilésnél néha csíp. Nem tudom eldönteni, hogy ez vajon gomba, vagy csak azért viszket, mert nő a szőr (borotválni szoktam) és azért csíp néha, mert vakarom.
Ti mit gondoltok? Esetleg aki volt már ilyen helyzetben, tudna tanácsolni valamit? (A nőgyógyász lenne az utolsó választás, még nem voltam soha és egyelőre nem is igazán szeretnék elmenni, főleg nem vizsgálattal együtt.) Előre is köszi a normális válaszokat!
18/L
Mindkettő lehet.
Esetleg Canesten combit megpróbálhatod, kárt nem teszel vele, legfeljebb nem segít.
Értem, köszi szépen a válaszokat! Azért jöhetnek még vélemények..
Egyébként Canestent már használok, miután bekenem, legtöbbször picit megnyugszik, nem viszket annyira. Meg közvetlenül krémezés után mindig forróságot érzek a csiklóm tájékán egy pár pillanatig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!