Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » CSAJOK! Ez veletek is így...

CSAJOK! Ez veletek is így van? :-S

Figyelt kérdés

Amikor menstruáltok, és betétet használtok, akkor ha hirtelen felálltok nektek is olyan, mintha "csöpögne" a vér, vagy néha mintha "buborékszerűen" jönne ki?:S

16\L

2010. jan. 29. 14:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen. (bár már nem hazsnálok betétet,de sajnos tamponnál is előforult h nem tudtam időben kicserélni ,és éreztem ahogfy kifolyt)
2010. jan. 29. 14:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Néha igen, de nekem pl. a tampon sokkal kellemetlenebb.
2010. jan. 29. 14:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Bizony, így volt, ez volt az egyik oka hogy tamponra váltottam. Szörnyű érzés amikor érzed hogy megindul és folyik ki...
2010. jan. 29. 14:21
 4/16 anonim ***** válasza:

Igen. Fuj. Tényleg ilyen.

Én ezért váltottam tamponra, mert gimiben végig azon rettegtem, hogy majd ha felállok a székről, egy nagy vérfolt lesz a s...emen. Bocs, de így volt.

Azóta sokkal jobb.

2010. jan. 29. 14:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Jaja!Tisztára mint mikor a magzatvizem folyt! Én a tampon híve vagyok!
2010. jan. 29. 14:22
 6/16 anonim ***** válasza:
wááá,hasznáj tampont.
2010. jan. 29. 14:23
 7/16 A kérdező kommentje:

Én is használok tampont, legtöbbször azt, de amikor elfogy, akkor betétet használok.

És igen, ilyenkor én is azon rettegek, hogy ha felállok a székről, akkor foltos lesz a nadrágom.:(

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2010. jan. 29. 14:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Betétet használok, de még soha nem áztam át, pedig erős a vérzésem. Egyszer áztam el, tamponnal, azóta valahogy nincs bizalmam hozzá (a helyén volt, de nekem nem megbízható).
2010. jan. 29. 14:27
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van így,de a tamponnál is szoktam félni,nehogy foltos legyen a gatyám.:S
2010. jan. 29. 14:28
 10/16 anonim ***** válasza:
igen, és akkor is, amikor tüsszentek, hirtelen "megindul" és ezt még tamponnál is érzem, olyankor rögtön ellenőrzöm, ha tehetem.
2010. jan. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!