Mitől van az, hogy a menstruációm alatt kevesebb vér folyik?
Figyelt kérdés
Ugyan úgy fáj a mellem előtte és ugyan úgy görcsöl és semmi nem változott azon kívül, hogy kevesebb vér folyik, nem nagyon, de mégis észre lehet venni. Lehet attól, hogy most már rendszeres nemi életet élek? 20éves vagyok és 14 éves koromban jött meg először.2010. jan. 29. 13:32
1/6 A kérdező kommentje:
Csak az utóbbi 2 hónapban csinálta ezt. (Dec. és jan.)
2010. jan. 29. 13:41
2/6 anonim válasza:
Gyógyszert szedsz?Mert attól nekem is sokkal kevesebb lett.
3/6 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel 3 hónapig,
elmentem dokihoz és kiderült,hogy terhes vagyok :)
4/6 anonim válasza:
Szia.
Én is gyógyszerre tippelnék először,hogyha szedsz fogamzásgátlót,ez az oka.
Miután elhagytam a gyógyit,hol több lett a mensim,hol kevesebb,hol darabos volt,hol kevés,hol ömlött,hol csordogált,tehát lánya és hónapja válogatja.
De ha nagyon kevés,elég a tisztasági,és mondjuk,miután elmúlt is fájnak a cicijeid,akkor elmennék dokihoz,mert így derült ki,hogy méhen kívüli terhes vagyok,de lehet akár ciszta is.Ha utolsók a tüneteid,akkor csinálj reggeli vizeletből tesztet.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszert és ugyan olyan a színe, szaga, állaga mint eddig csak - nem sokkal - kicsit kevesebb. Ha elmúlik nem fáj a mellem semmi bajom. pl.: első nap kellett 6 tampon, most már elég négy. Szal. nem nagy a különbség, csak feltűnt, hogy kevesebb. de ismétlem, nem sokkal!
2010. jan. 29. 14:41
6/6 Kocsis Dóri válasza:
Sziasztok! Ez engem is érdekelne. Nekem körülbelül egy, másfél eve kezdte el azt csinalni, h egyre kevesebb lett. Nem ertem.. Eleinte akkor mondjuk nekem is kellett 4-5-6 tampon (közepes vagy akar nagy), aztan teljesen áttértem a kozepesre, manapság pedig mar minit hasznalok, elso napokon összesen 3-at!!! Amikor eloszor észrevettem, elmentem nőgyógyászhoz, ultrahangot is csináltak, mondjuk nem a terhességgel kapcsolatban, csak mert a derekám is nagyon elkezdett fájni. Lenyeg a lenyeg, azt mondtak egészséges vagyok... De a vérzés egyre kevesebb... En meg minden hónapban a gyerek miatt izgulok, mert mi ovszerrel védekezünk es hátha.. Mi lehet az oka?? Szín nem változik, sem az állag, viszont a mennyiség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!