Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magánrendelés, nőgyógyász,...

Magánrendelés, nőgyógyász, megéri elmenni?

Figyelt kérdés

Eddig csak sima rendelésen voltam, pl. rákszűrésen.Onnan is elküldtek,ha kellett pl. UH.-ra...egyedül, a hormonszint vizsgálatra nem akart beutalót adni, Mondván, nem szükséges.Most 46 évesen eljött a változókor kezdete.szeretnék egy alaposabb kivizsgálást, labor, uh..

Szerintetek megéri kiadni érte a többezer ft ot,vagy a magánrendelő is csak olyan futószalagszerű, ha többen vannak nála éppen?

2014. nov. 19. 11:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van már tüneted, ami változó korra utalhat?
2014. nov. 19. 11:13
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha találsz olyan dokit, akinél nincsenek annyian,

akkor biztos megéri

2014. nov. 19. 11:14
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem csak a terhesség alatt és szülésnél volt magán dokim.Az éves szűrést,sima rendelésen csináltatom,mert messze van a doki magánrendelése.Laborra,uh-ra (nem nőgyógyászati,hanem hasi vagy pajzsmirigy stb..) háziorvos is tud adni beutalót.
2014. nov. 19. 11:14
 4/16 anonim ***** válasza:

Hol keresel nődokit?

Melyik város? Melyik kerület?

2014. nov. 19. 11:15
 5/16 anonim ***** válasza:
Mivel a nődoki nem tudja elvégezni az alapos kivizsgálást, csak beutalókat irogat, szerintem felesleges azért elmenned. 2 lehetőség van, vag erényesen megkéred a jelenlegi orvosod, hogy adjon beutalót, esetleg némi pénzzel is megtámogatva, vagy megkéred a házi orvosod.
2014. nov. 19. 11:21
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Mindneképpen magánrendelésre érdemes menni! Óriási nagy felelőtlenség, főleg nőgyógyászhoz, sztk-ba menni. Ott oda is figyelnek rád, lelkiismeretesen végzik a dolgukat.

Nem is értem, hogy egyes nők hogy képesek sztk-sokhoz menni, amikor azoknak a legnagyobb része barbár és olyan őröltségeket csinálnak néha, hogy az embernek megáll az esze.

2014. nov. 19. 11:24
 7/16 anonim ***** válasza:
Megeri!
2014. nov. 19. 11:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet a mindenképpen magánorvoshoz menéssel. Én voltam így is, úgy dokinál... ÉS elárulom, hogy amikor magánba mentem..5 percért fizettem 10 ezret...meg sem vizsgált rendesen és egyáltalán nem figyelt oda rám. Ellenben az sztk-s rendelésen teljesen normálisan, lelkiismeretesen kezeltek, úgy hogy 1 ft-ba sem került...

Szerintem ma már ez is, mint minden gyakorlatilag változó... Egyáltalán nem biztos, hogy az egyik biztosan jobb a másiknál! Vagy-vagy.

2014. nov. 19. 11:33
 9/16 anonim ***** válasza:

8:

Igen előfordulnak ott is ilyenek. De ez a tapasztalat nem általános.

Én mindig, mindennel magánrendelésre megyek és csak jót tudok mondani! Már ott kezdődik az egész, hogy nem kell heteket várnom, hanem jó esetben ha ma felhívom, akkor holnap már mehetek.

2014. nov. 19. 11:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Persze nem mindegy kihez mész
2014. nov. 19. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!