Vaginális közösüléskor miért érzek mindent a végbélben?
Figyelt kérdés
Nincs semmi elváltozás a hüvelyemben, pont 1-2 hónapja voltam rákszűrésen, és kivizsgáláson is egy jó orvosnál.
Viszont miközben együtt voltam a párommal pár napja, (5 éve együtt vagyunk), a "bökdösést" éreztem a végbelemben is.
Ez mi a jó ég? Nem tudom, mennyire számít, misszionárius pózban csináltuk.
24L
2014. nov. 17. 13:11
1/5 anonim válasza:
A hüvelyen keresztül megnyomta a végbelet is, ebben semmi félnivaló nincs.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok rákos daganatos?? Ahj kajak a sírógörcs kerülget..
2014. nov. 17. 14:49
3/5 anonim válasza:
Nyugi :) Ha a doki kivizsgált belül is, akkor ő érezte volna, ha van valami a végbélben, és mondta volna.
Nagyvécézéskor van fájdalom, vagy furcsa érzés? Ha nincs, akkor igazán semmi ok az aggodalomra.
4/5 anonim válasza:
Ha olyan pózban toljuk, én is a végbelemnél érzem a péniszét. Akkor kicsit elmozdulok és megszűnik a dolog.
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj a végbelemmel, se fájdalom, se semmi.
Jaj, valószínű egyébként nálunk is valahogy olyan pózba lehetett pont, és igen, igazából leblokkoltam, ahelyett, hogy megpróbálok javítani:S
2014. nov. 17. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!