Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez szerintetek normális dolog?

Ez szerintetek normális dolog?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok.Teljesen érettnek érzem magam. Van is barátom. De még mindig imádok játszani. De komolyan. Imádok tanárosat játszani. Ha nincsenek itthon anyukámék rögtön fogom a könyveit, tolltartót és a szobámban magamban beszélek és játszom. Ez normális dolog sztetek? A válaszokat előre is köszönöm!
2010. jan. 28. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:

kicsit furcsállom de elvégre 16 évesen még gyerek vagy szóval ez szentem normális én például 15 évesen fiú vagyok

pl én mesét nézek pedig van barátnőm meg minden jó lassan már oda érünk szóval ne vagy egyedül

2010. jan. 28. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Én még csak 13 vagyok, de én is szoktam. Hogy van egy füzet amibe színeket írok ( ezek a gyerekek nevei) majd dobókockával dobok és amennyi kijött olyan jegyet kap. Meg néha előkerül a barbie is aminek mondjuk vagy a haját festem át vagy vágom, esetleg varrok neki egy új ruhát. Plüssökkel alszom. Úgyhogy szerintem ez csak önkifejezés. És csak a kreativitásod nőhet ártani biztos nem árt.
2010. jan. 28. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj =)
2010. jan. 28. 20:36
 4/7 anonim válasza:
Szia, szerintem tök jó dolog, hogy még mindig szeretsz játszani. Még tényleg gyerek vagy, használd ki minden percét, mert ez a legklasszabb életkor. Én most 22 vagyok és csak most kezdem úgy érezni, hogy sajnos kinőttem a gyerekkorból és tök szomorú is vagyok miatta.
2010. jan. 28. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó ilyenről olvasni, hogy egy 16 éves lánynak nem a bulizáson, az iváson, ne 'adj isten, a drogon jár az esze!!! Te nagyon okos vagy!!! Minden tiszteletem a Tiéd!!! Fiú vagyok!
2010. jan. 29. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Szeretsz elmerülni a képzeletedben. Ez nem kóros. Mondjuk a te korodban sokan ezt már inkább írásban csinálják vagy csupán a fantáziájukban, nem szerepjátékkal.
2010. jan. 29. 11:06
 7/7 anonim válasza:
Ne aggódj, mindenki olyan amilyen :) ne akarj megváltozni ha neked így jó..ezek a te szokásaid..:) majd kinövöd ha eljön az ideje..hidd el sokan vannak akik ebben a korban még ilyenek. én 17 vagyok:$(nemotthonülős bulizós típus..) és van egy 3 éves hugom, minden nap játszok vele(és élvezem:$)szerintem nincs gond ezzel:) ha számodra ez egy kikapcsolódás...:)
2010. febr. 2. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!