Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka, hogy ebben a...

Mi lehet az oka, hogy ebben a hónapban kétszer menstruáltam?

Figyelt kérdés

Múlthónap 30.-án jött meg, majd 15.-én újra. Még soha nem fordult velem ilyen elő. Viszont 2 napja hányingerem van és tegnap óta már hasmenésem is van. Csak, hogy megnyugodjak csináltam egy tesztet, negatív lett. Valami köze lehet a menstruációmhoz a rosszullétnek, vagy csak elkaptam valamilyen vírust?

Előre is köszi.

2014. nov. 17. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elkaptál valami vírust. Menj a háziorvoshoz gyógyszerért.
2014. nov. 17. 10:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2014. nov. 17. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első szex utàn volt így. Késett, aztàn 2x is megjött. Tuti valami vírus lehet, de a negatív teszt sem zàrja ki a terhességet! Mindenképp elmennék orvoshoz!
2014. nov. 17. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:

néha előfordulhat,akár vírus,felfázás.Várd meg hogy mi lesz legközelebb,hogy rendeződik a mensid.

Nekem 11 évesen jött meg és havi kétszer volt,mert 10-12 napig is eltartott eleinte,az első pár évben és mivel hó elején megjött így ha rászámoltam a 21-28 napot,a második meg hó végén:-)

Hál istennek azóta a napok száma is lecsökkent.

2014. nov. 17. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy már 7 éve menstruálok, eddig mindig rendben volt minden, úgyhogy nem értem most mi lehet a gond. Mindenképpen elmegyek ma háziorvoshoz, megnézetem magam.

Köszi a válaszokat!

2014. nov. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!