Lányok, veletek volt már hasonló?
Na szóval röviden mostanában kicsit kuszák a ciklusaim, hol hamarabb,hol később jönnek meg. Nem szedek semmilyen fogamzásgátlót, 20 éves vagyok.
Az elmúlt időszakot kizárva eléggé stabilan jött meg, de mostanában... Volt hogy egy hónapban kétszer jött meg( 2 hétre rá, majd normális időpontban), majd múltkor késett( 2 napot, vszínű antibiotikum miatt), és most azt hiszem, hogy megjött 18-dik napra. Azért írom, hogy azt hiszem, mert am nem látszik nagyon semmi, csak 1-2 csepp, de mikor megtörlöm tiszta olyan, és görcsöl is a hasam rendesen.
Az a durva, hogy mostanában az ismerőseim lányoknak is össze-vissza jön meg. Nektek van esetleg ilyen tünetetek? Én az időjárásra kuszasága miatt is gondolom, hogy esetleg amiatt hülyül a szervezetem. Mostanában nem annyira stresszelek, szval nem tudom, hogy most miért jött meg hamarabb..
Nem akarok fogamzásgátlot szedni :D Szimplán kivizsgáltatom magam. Am már el is múlt, picit megjött, inkább volt barnás.
2.válaszoló: mióta menstruálsz? Húgom 2 éve és neki is összevissza, meg hát nekem is. Az időjárás +stressz betesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!