Szerintetek melyiket jobb/erdemesebb hasznalni, betetet vagy tampont?
Ti melyiket hasznaljatok, es miert?
Bocsanat hogy nincs ekezet mobilrol vagyok es sajnos ha ekezetet irok az igy nezne ki: ĂŠkezet
Nekem tampont, mert az nagyságrendekkel jobb érzés, észre se veszem, hogy megvan. Utálok vércsordogálást érezni. Szerintem az alsónemű balesetei is ritkábbak tamponnal, de az a helyzet, hogy évtizedek óta nem hagytam ki a tampont az erős napokon, nem vagyok képben.
Ha pedig hosszan nem tud cserélni az ember, mindkettőt használom (pl. teljesítménytúra. 20-30 km-esekre szoktam menni, ami nekem hegyekben azért sokáig eltart).
Szerencsére nem túl erős a vérzésem. :-)
Úgyh a rózsaszín négy cseppes libresse (ultra normal) tökéletesen megteszi, vagy OB tampon. Tampon mellé egy tisztasági betétet még teszek ált (szintén libresse).
Nem tudom kábé hatvan-negyven arányban betétezek/tamponozok. Szórakozni menni, utazáshoz, randira, stb tampon. Alváshoz csak betét. Itthonra is betét.
A hétköznapokban (egyetemre) meg hangulatfüggő :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!