Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet ekkora melle egy...

Hogy lehet ekkora melle egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés
ask.fm/pappletti nézzétek meg a képeit, hogy lehet ekkora ennyi idősen? Hányos melltartót hordhat? Ráadásul tök vékony

2014. nov. 12. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%
Hidd el nagyon nem jó.. Lényegében azért hagytam abba a balettot, mert mindig cikiztek a melleim miatt. 15-16 évesen ez maitt az anorexiás lettem, végül hobby szinten táncolni kezdtem, de ezt is lehet, hogy abba kell hagynom, mert fáj a hátam, a melltartó miatt a nyakam nagyon merev, ezért migrénem van kb. heti 2-3x plusz mostanában ha hirtelen mozdulok a hátamon meghúzodik az izom. Fizioterápiára kell járnom (ahol az átlagéletkor 60 év!!). Plusz a természetes nagy mell, csúnya is, egyáltalán nem olyan szép, mint egy kis kerek mell. és végül egyetlen normális feszes polót nem tudok felhúzni, mert fejős tehénnek nézek ki benne.
2014. nov. 15. 05:51
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

11-es: a szépséget illetően hatalmasat tévedsz! A természetes nagy mell gyönyörű, nincs is annál szebb, a kicsi pedig csúnya! A többi problémádat pedig lehet egy márkás, drága, esetleg speciális melltartó megoldaná. A műtét nagy hiba lenne.

25F

2014. nov. 15. 11:05
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
Azért a kicsi mell is lehet szép, ahogy a nagy is! Nem minden nagy mell lóg, hozzá tenném... És nem minden kicsi feszes! Mikor fogjátok már fel? :-)
2014. nov. 15. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!