Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapolcai Reprodukciós Központ...

Tapolcai Reprodukciós Központ vagy a Pécsi Meddőségi Központ jobb?

Figyelt kérdés
Azok válaszát várom akik jártak ezekben az intézetekben. Melyiket érdemes felkeresni. Tapasztalataitok kérlek osszátok meg velem.

2014. nov. 11. 19:04
1 2
 11/20 anonim válasza:

Szia, a következő lépés elkezdtem ma a 3. naptól szedni a Clostibegytet, majd megyek UH ra 5.én utána 8- án vagy 9.-én lesz az inszem. Remélem elkapjuk a jó időpontot.

Egyébként tényleg elkeserítő hogy mennyit kell küzdeni a babócáért, de mikor először voltam a meddőségin, láttam mennyien vannak ebben a problémában, de látsz az orvostól kijőve párokat kiknek fülig ér a szája olyan boldog hogy végre összejött. Na ez mindig egy kis halovány reményt ad.

Neked mikor lesz meg a tegnapi vér eredményed? Kértél már időpontot a nőgyógyászhoz?

Én az internetes szülés kalkulátorokon mindig megnézem mikor születne meg a baba ha most terhes maradnék. Most szeptember 1 jött ki. Remélem ez már fix!!!! Mindig próbálok nem erre koncentrálni, nem szeretnék betegesen rágörcsölni, de azért nehéz tőle nem elvonatkoztatni, főleg a ciklus utolsó napjaiban, de az egész hónap erről szól hisz hetente megyünk orvoshoz, szedem a gyogyit, mérem a hőm, tesztelek Lh, HCG. Szóval egy idő után minden ekörül forog.

üdv:

Timi

2014. nov. 26. 13:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Jövő héten lesz meg az eredmény, aztán a 21. napi vérvétel eredményt kell még megvárnom, és utána kell visszamennem az orvosomhoz. Annyira kíváncsi vagyok már hogy mit mond :-( Sok sikert kívánok nektek. Fő az optimizmus, biztos hogy most összejön.
2014. nov. 26. 19:14
 13/20 anonim válasza:

Szia meglettek az eredmények?

Én pénteken megyek terhes tesztelni a klinikára addig izgulok kegyetlenül.

Timi

2014. dec. 15. 20:38
 14/20 A kérdező kommentje:
Remélem lehet gratulálni?? A 21. napi vérvételen volt egy eltérés, méghozzá a progeszteron. Nagyon alacsony az értékem. Hétfő megyek vissza az orvoshoz.
2014. dec. 20. 22:18
 15/20 anonim válasza:

Szia. Sajnos nem sikerült. Jövőhéten megyek tüsző ellenőrzésre. Remélem szép nagy mert akkor 2. án lesz a következő insznem . Majd írd meg mitmondott a doki, lehet hogy valami progreszteront. kapsz. Én is szedek.

Üdv

2014. dec. 23. 15:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Ez hányadik inszemetek lesz? Progeszteron hiányom van. Nincs miatta peteérésem, és vékony a méhnyálkahártyám. Januárba költözni fogunk Pécsre, ezért ajánlott ott egy nőgyógyászt a mostani orvosom. Nála fogjuk elkezdeni a gyógyszeres kezelést. 3 hónapig fogok kapni gyógyszereket. Azt mondta hogy ha az alatt nem jön össze,akkor petefészek átjárhatósági vizsgálat fog következni. :-(
2014. dec. 23. 23:06
 17/20 A kérdező kommentje:
A dokim szerint a meddőségi központ még korai, meg ott "agresszívebb" kezelést alkalmaznak. Most nem tudom hogy mit tegyek, keressem fel a központot, vagy az orvos aki ajánlottak.
2014. dec. 23. 23:10
 18/20 anonim válasza:

Szia, nekünk 2.-án lesz a 3. inszem. Az szerintem hülyeség hogy ott durvább a beavatkozás ugyan azt adják mint a nődokim adott closty az ovulációig utána utrogestán és ovukor tüszőrepesztő injekció. A nőgyógyász is azt adja csak nem mindegy hogy, ezeket gyógyszereket mennyi időn keresztül szeded. Bár a hátrány hogy ott tuti csinálnak átjárhatóságit. Nekem is volt altatásos de szerintem így hogy már átéltem, azt mondom nem volt rettenetes és fájdalmaim sem voltak utána. Én úgy gondolom tapasztalat alapján hogy a meddőségivel nem veszíthetsz, itt viszont nem mennek a felesleges hónapok ha mégsem jön össze és lombik kell. Én megbántam hogy nem ott kezdtem, és 3 hónapig kísérletezgetett a dokim, és utána a gyógyszerek miatt pihenni kellett 3 hónapot. Egyébként szerintem érdemes lenne felhívni a meddőségit már csak a várólista miatt is, hátha hónapokat kell várni.

Üdv

Timi

2014. dec. 27. 12:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát nagy a dilemmám, hogy mi legyen... :-(
2014. dec. 28. 09:11
 20/20 anonim válasza:
Kedves Timi, mi történt veled azóta?
2015. febr. 13. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!