össze vissza jön meg a menzeszem miert? Tobbi lent
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 2-3 éve jött meg. összevissza jön meg. szeptember 25-30 ig volt meg most meg 5 én volt ilyen nagyon sürü szinte fekete trutyi aztán tegnap tegnap előtt megjött de tegnap el is mult. nem értem mi van követhetetlem a memzeszem :/ valamikor 30 napra jöm meg vmikor 40 re vagy 17 re. igy a peteérésemet se tudom behatárolni hogy akkor jobban vigyázzunk a párommal. mit tehetek?2014. nov. 9. 09:14
1/8 anonim válasza:
szerintem keress fel egy nőgyógyászt. lehet hormonprobléma van a háttérben.
2/8 A kérdező kommentje:
lehet az lesz belőle egyre kellemetlenebb. hogy nem tudom mikor fog megjönni
2014. nov. 9. 09:36
3/8 anonim válasza:
Fiatal vagy még, azért van ez így.
Ha pedig 16 évesen muszáj szexelned, akkor legalább legyen annyi eszed, hogy MINDEN ALKALOMMAL MAXIMÁLISAN VIGYÁZZ.
4/8 A kérdező kommentje:
lehet megfogadom a tanácsot és elmegyek orvoshoz
2014. nov. 9. 09:42
5/8 anonim válasza:
A peteérést csak akkor kell behatárolni, ha gyereket terveztek, azon ne parázz. Védekezzetek óvszerrel.
Egyébként ha valaki már nemi életet él, akkor ajánlott elmennie nőgyógyászhoz akkor is, ha semmi panasza.
Ha viszont ilyen panaszod van, akkor nem ajánlott, hanem egyenesen kötelező! Komolyabb problémák jele is lehet ez.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor ugy érzem mindenképp el kell mennem.
2014. nov. 9. 09:50
7/8 anonim válasza:
Nagyon nem kellett volna még nemi életet élned. Fejletlen vagy még és most majd jön rá a hormontabletta...
Nem tudod milyen nagy bajt csinálsz, menj orvoshoz és mentsd ami menthető!
8/8 A kérdező kommentje:
hát 2 éve eggyutt vagyok a barátommal es ugy gondoltam 1 ev utan hogy szeretnem...
2014. nov. 9. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!