Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves korig nő egy lány...

Hány éves korig nő egy lány melle?

Figyelt kérdés
13 vagyok, és elég kicsik a melleim.Egy kicsit zavar...nem azért mert pasizni szeretnék, vagy ku****kodni hanem mert néha piszkálnak miatta.Úgy érzem néha magam mint egy 8 éves...Szerintetek van rá esély, hogy még nőni fogok? Nem akarok nagy melleket, csak normál méretűeket.A családban senki sem nagy mellű,inkább olyan normális.Amúgy ha híznék az segítene? 168cm vagyok, és 43 kg.

2014. nov. 7. 13:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul esik ,mikor a fiú osztálytársaim gúnyolódnak, hogy: gyere egyél már, olyan lapos vagy...hahah...de vicces -.- egyébként nem zavar különösebben.Csak tényleg...a piszkálódások!A barátnőim is szoktak ilyesmikkel traktálni, hogy miért nem hordok rendes melltartót stb...mert ők már hordanak push up melltartókat, meg pánt nélkülit stb...én meg még mindig sport melltartót hordok, és: úúúristen,ki hord olyat?-mondatokkal bombáznak.Szerintetek még fog nőni a mellem?Úgy unom ezeket a piszkálódásokat már! :/
2014. nov. 7. 13:57
 2/8 anonim válasza:

persze hogy fog nöni , ne izguljál még 13 vagy .

az én volt osztálytársaimnak kb. 6-7 osztályba kezdte el nöni , de van akinek még csak 8-adigba kezdett el nöni

most 10 edikes vagyok és a lányok 99%-ának már meg van növe rendes méretre.

2014. nov. 7. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
18,20 éves korig nőhet!
2014. nov. 7. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk pedig mindenki nagymellű csak én nem, 14évesen nőtt egy kicsit, majd amikor elkezdtem fogamzásgátlót szedni akkor még nőtt egy kicsit, 85B-s a mellem!
2014. nov. 7. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyenért cukkolnak az osztálytársaid akkor elmehetnek a francba.

Amúgy még nőni fog.

2014. nov. 7. 14:45
 6/8 anonim válasza:
Sőt még a terhesség és a szoptatás is változtat rajta. Nyugi mindenki más. Nehogy azt hidd, hogy minden fiú olyan ``nagy legény`` ám. Lehet őkis így próbálják takargatni hiányosságaikat.
2014. nov. 7. 16:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves válaszokat :) megy a zöld pacsi!
2014. nov. 7. 16:37
 8/8 anonim válasza:

Velem ugyanez volt, nagyon sokáig piszkáltak, de utána megunták és mindenki továbblépett :)

viszont a barátnőidtől ez elég furcsa...

2014. dec. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!