Lányokhoz! Légyszi tudnátok segíteni? Nektek volt már ilyen? Mitől lehet? :S
Az van,hogy 19 éves vagyok. Két hónapja vagyok együtt a barátommal és már történt egy-s más köztünk,de nem feküdtünk még le,mert korainak tartjuk.Odáig viszont eljutottunk,hogy lekerültek a ruhák,és úgy kényeztettük egymást, pettingeltünk többször egymás után stb,de aktus nem,tehát terhes nem lehetek.
Ezek általában hétvégén vannak.
Két héttel ezelőtt vettem észre,hogy együttlét után csíp a hüvelyem körül és enyhén viszket is.Ezt betudtam annak,hogy nagyon sok volt a petting és "kidörzsölt"esetleg nem voltam elég nedves stb.
Majd a múlt hétvége óta ugyanezek a tünetek jöttek elő, kicsit jobban csípett körülötte és azóta sok fehér folyásom van.De tényleg nagyon sok, túró szerű,fehér,folyton folyik,darabos de illata nincs...De annyira,hogy ma a nadrágomon is átlátszott. Azóta folyton ez van, és mindig azon görcsölök nehogy átlátsszon már megint.
Mi ez,szerintetek mit csináljak?Nőgyógyászhoz nem szeretnék menni.Volt még valaki így?
Bunkó pasik válaszára nem vagyok kíváncsi,köszönöm megértésetek.Remélem tudtok segíteni.
Egyértelműen fertőzés/gomba. Menj nőgyógyászhoz mindenképp. Ezzel nem érdemes játszadozni, mert durván el is fertőződhet. Ha barátod nem mosott kezet rendesen petting előtt, simán tőle is elkaphatod (főleg ha meg is ujjaz petting során, nem csak dörzsölgeti).
A pettinget egyértelműen hanyagoljátok, menjetek el sétálni, mozizni, beszélgessetek, nézzetek filmet.
Akkor ne menj dokihoz, egyrészt ő nem ért hozzá, másrészt anya megtudja hogy 19 évesen kukit fogdosol. JUJ! Felháborító! Szerinted van itt a gyakorin távgyógyító? Komolyan nem tudom mit vársz. Majd teszel rá útilapu füvet és meggyógyul?
egy bunkó pasi
Sajnos az a rossz, hogy ilyenkor nem lehet ingyen megúszni - A krém (gyógyszer) pénzbe kerül meg ha
elmész nőgyógyihoz, az is
Mondjuk a kenetvétel dokinál az nem olyan sokba
szokott kerülni, de hasznos
Mielött orvoshoz mész, nyugodtan próbáld ki a Canesten combit, 90% hogy megoldja a problémádat.
Ez gomba lesz, a túrós folyás elég egyértelmű.
A barátod mosson kezet máskor, mert bármiféle fertőzést adhatát neked így.
Ha mégse múlna el a Canastentől, (hüvelykúppal együtt), akkor viszont marad az orvos. Ne izgulj a Canesten semmiféle bajt NEM okoz, legrosszabb esetben nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!