Fertőzés jele lehet?
Figyelt kérdés
Pénteken elmentem nőgyógyászhoz, minden vizsgálatot elvégzett, ultrahang, rákszűrés, mammográfia, kenet vétel, minden rendben volt, azt mondta semmi bajom, egészséges vagyok. 3 óra múlva találkoztam a párommal , együtt voltunk, és szex közben pici fehér darabos folyás jelentkezett, és enyhe fájdalom. Másnap ugyanez, csak egy kicsit intenzivebb fájdalommal.. Illetve nem is fájdalom, csak nem volt kellemes.. Fogalmam sincs mi lehet a bajom, hiszen egyenes a nőgyógyásztól jöttem, és ott pedig minden rendben volt. A doktor úr azt mondta van egy kisebb méhszáj sebem, de nincs jelentősége. ennek lehet köze a folyáshoz? Vagy ez valami fertőzés lehet, illetve gyulladás?2014. nov. 2. 13:54
1/1 Evus18 válasza:
Nekem a hugyuti fertőzés volt ilyen, elég fájdalmas :/ Antibiotikum megoldja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!