Derékfájás. Mit tegyek a derekam már és mitől fáj ennyire? Lent
Figyelt kérdés
A bal fenekem és derék közt fájdalom.Nem bírom felemelni a làbaim és lehajolni sem tudok.Az ülés is probléma.Milyen orvoshoz kell forduljak? Gondolok itt Pl reumatológus vagy csontkovács. Sürgősen szükségem lenne valami tanácsra.2014. nov. 2. 09:59
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Nem jól kezdtem a kèrdèst. A lényeg hogy már elviselhetetlen a derék fájdalom.
2014. nov. 2. 10:01
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, mitől fáj, de a tegnapi napom pont ilyen derékfájósan telt. Bekötöttem egy ilyen tépőzáras fűzőszerűséggel meg jól felöltöztem, melegen tartottam, ittam jó sok vizet, este óvatosan megtornáztattam, és mára már sokkal jobb. Ha van otthon, bekenheted kámforos kenőccsel, biztos az is jót tesz neki. Ha orvoshoz akarsz menni, akkor először fordulj a háziorvoshoz, mert még nem tudhatod, hogy milyen eredetű a fájdalom. Nem feltétlenül csont, lehet izom is, de az is előfordulhat, hogy megfázott a veséd vagy a méhedből sugárzik ki a fájdalom.
4/5 A kérdező kommentje:
Csak bal oldalon fáj. Nem megy az se ha ràtàmaszkodok egy kb térd magasságú asztalra tàmaszkodok és nem tudom derèkszögbe állítani a lábam a törzsemmel. Már kb másfél hónapja. Egy nap jobb egy elviselhetetlen.
2014. nov. 2. 10:27
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor dokihoz megyek. De azért köszi. Itt a víz meg a melegben tartás biztos nem segít. Próbáltam
2014. nov. 2. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!