Apám miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
A menstruációm első napján nagyon fáj a hasam. De csak akkor szokott, másnap már nem. Ma felkeltem hogy bevegyek egy advil ultrát. Apámmegkérdezte minek veszem be én meg mondtam hogy mert fáj a hasam. Folyton azt mondja "akkor menj el nőgyógyászhoz". Miért nem képes megérteni hogy ez úgymond teljesen normális? Fáj 1 napig, nem halok bele de azért bevehetek egy gyógyszert úgy érzem....2014. nov. 2. 08:34
1/5 anonim válasza:
Nem szokott menstruálni és nem tudja milyen érzés. :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Persze nyilván én megértem de sajnos rettentően agresszív ember és egy kicsit félek tőle
2014. nov. 2. 08:47
3/5 anonim válasza:
Mert így is kontrollál. Azért nyitottam ezt a kérdést, hogy leírjam, hogy biztos aggódik, de írtad, hogy nagyon agresszív, akkor ez mást jelent így.
A kérdésedre a válasz: mert bántalmazó személyiség lehet, és azoknak van egy csomó ilyen dolga
4/5 A kérdező kommentje:
Ő természetesen egy nap akár 4et is beveszik mert fáj a nyaka, most a feje
2014. nov. 2. 09:02
5/5 anonim válasza:
Engedd el a füled mellett...
sem magadat, sem őt nem idegesíted akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!