Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dr. Kovács Róbert urológusról...

Dr. Kovács Róbert urológusról mi a véleményetek? (Budapest)

Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa doki, ö kezel valami vélemény + tapasztalatot szeretnék.

2014. okt. 31. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudnék róla mesélni. A fura nem kifejezés... Állandóan szellemeskedik, jópofáskodik, azt hiszi, vicces, meg szivatja az embert, akkor is, amikor az ott áll előtte levetkőzve.

Engem igazából baromira irritált a stílusa, de nem ez a fő problémám vele. Ez csak egy mellékes dolog, ettől még lehetne jó orvos. A probléma az vele, hogy szakmai körben is elég rossz a megítélése. Bárkit kérdeztem, aki ezen a területen dolgozik, mind eltanácsolt tőle. Az a mániája, hogy a többszörösét írja fel annak az antibiotikum-adagnak, amit más orvos felírna. Azt hallottam egy másik urológustól, hogy a recept alapján azonnal tudják, ha Kovács Róbert kezeli az illetőt, mert mindig túlgyógyszerezi a pácienseit. Amúgy meg nekem nem tűnik egy megbízható alaknak, nem feküdnék be a keze alá, ha műtétre kerülne a sor.

Inkább ajánlanék neked másik szakembert. Ha érdekel, leírom neked privátban.

2014. nov. 2. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Férfi vagy, vagy nő?
2014. nov. 3. 18:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen észrevettem. Nekem mindegy csak jo legyen :)
2014. nov. 4. 19:27
 4/6 anonim válasza:
Nekem is segítségre lenne szükségem. Kérem valaki küldje el, hogy akkor ki lenne a megfelelő szakember ? előre is köszönöm. Most vagyok először ilyen kétköves szituációban! előre is hálás lennék!
2017. jan. 14. 20:22
 5/6 cbjoe válasza:
A legjobb urológus. Komoly műtétet végzett rajtam - tökéletesen. Minden tanácsa jó volt, adekvát. Túl sok gyógyszert ír fel? Hű. Ez aztán a baromság. Ajánlani tudom bárkinek.
2023. aug. 30. 18:34
 6/6 faber888 válasza:

Kritikán aluli figura. Amikor először voltam nála, bementem a rendelőbe még azt se kérdezte meg, hogy minek mentem és engem se engedett szóhoz jutni. Egyből azzal kezdte, hogy toljam le a nadrágomat. Elkezdtem volna mondani, hogy a párom miatt jöttem, nincs problémám, de nem hallgatott meg. Ingerülten, emelt hangon rám parancsolt, hogy toljam le a nadrágomat. Ekkor egyből az ágyhoz tessékelt es erőszakos módon benyúlt a végbelembe. Majd vicceskedett, hogy ez nem is fáj. Aztán mondta, hogy forduljak meg és utána a hímvesszőmbe tolt be egy minta vevő pálcát, de persze még mindig nem hagyta elmondani, hogy miért is mentem oda a rendelőbe.

Mikor ezekkel végzett akkor hagyta elmondani, hogy mi a jövetelem célja. Utána a Gardasil 9 injekciót ajánlgatta,pedig az én és párom leletéből is kitűnt, hogy nem vagyunk HPV-sek. Ezen az injekción vitatkozott velem 10 percig, majd azt mondta, hogy ez az injekció segít gyereket csinálni és ettől sose lesz semmi baja az embernek. Szerinte ez egy csodaszer (gondolom kap pénzt, ha ezt felírja).

Teljesen hiteltelen volt amit előadott. Végül nagy nehezen felírt egy antibiotikum egy bakteriális fertőzésre de olyan mennyiségben (1 hetes adag helyet egy havi adagot írt fel), hogy a gyógyszertárban mindhárom gyógyszerész többször megkérdezte, hogy ezt biztos ki akarom e váltani és be akarom e szedni, mert ők ilyen mennyiséget egy embernek sose látták feliírva.

Ha valaki azt szeretné, hogy bunkó, agresszív és hozzá nem értő ember kezelje aki a sok gyógyszerrel tönkre teszi a májat annak javaslom Kovács doktort, másnak nem.

jún. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!