Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha egy nőt/lányt nemiszerven...

Ha egy nőt/lányt nemiszerven találnak, az ugyan annyira fáj, mint ha egy fiút/férfit találnak el ott?

Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Hát ehhez egyszerre kellene férfinak és nőnek is lenni, hogy az összehasonlítás hiteles legyen.

pontosan ez az oka annak is hogy egy női nőgyógyász sokkal jobban megérti a bármiféle nőgyógyászati fájdalmakat, problémákat is, mint az azokat soha nem érezhető férfiak.

2014. nov. 1. 08:13
 12/15 anonim ***** válasza:
OMG, már itt is a női nőgyógyász imádat...
2014. nov. 1. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, te normális vagy??
2014. nov. 4. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, normális vagyok. Csak azt nem értem, miért kell egy ilye kérdéshez is odaírni, hogy női nőgyógyászhoz menj. Semmi köze a kettőnek egymáshoz...Nah meg nem az orvos nemétől függ, hogy jó orvos e.
2014. nov. 5. 10:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Dehogyis normális az előző, mindenhol harcol a férfi nőgyógyászok felsőbbsége érdekében.

Szerintem nem fáj annyira, mert azért nekünk a nemi szerveink jóval védettebb "mélységben" vannak. A mell persze már más kérdés.

2014. nov. 5. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!