Ha egy nőt/lányt nemiszerven találnak, az ugyan annyira fáj, mint ha egy fiút/férfit találnak el ott?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 19:44
11/15 anonim válasza:
Hát ehhez egyszerre kellene férfinak és nőnek is lenni, hogy az összehasonlítás hiteles legyen.
pontosan ez az oka annak is hogy egy női nőgyógyász sokkal jobban megérti a bármiféle nőgyógyászati fájdalmakat, problémákat is, mint az azokat soha nem érezhető férfiak.
12/15 anonim válasza:
OMG, már itt is a női nőgyógyász imádat...
14/15 anonim válasza:
Igen, normális vagyok. Csak azt nem értem, miért kell egy ilye kérdéshez is odaírni, hogy női nőgyógyászhoz menj. Semmi köze a kettőnek egymáshoz...Nah meg nem az orvos nemétől függ, hogy jó orvos e.
15/15 anonim válasza:
Dehogyis normális az előző, mindenhol harcol a férfi nőgyógyászok felsőbbsége érdekében.
Szerintem nem fáj annyira, mert azért nekünk a nemi szerveink jóval védettebb "mélységben" vannak. A mell persze már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!