Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Behintőporozhatom magamnak az...

Behintőporozhatom magamnak az intim testrészeimet fürdés után?

Figyelt kérdés
Hajlamos vagyok a gombára, úgyhogy jó megoldásnak tünne, de azt sem akarom, hogy nagyobb kárt csináljak mint hasznot. Van esetleg odavaló készítmény felnőtteknek megelőzés céljából? Vagy használhatom a babáknak valót is?
2010. jan. 25. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:

A hintöport használhatod felnöttként is, de a szeméremajkak közé nem juthat, mert gyulladást okoz - éppen ezért kell a babáknál is figyelni erre.

Gombafertözés ellen az intim részeken nem használ, inkább az orvost kérdezd meg, ha állanóan kiújul.

2010. jan. 25. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább csak a combod és a szeméremajkaid találkozásánál hintsd be, de a nemi szervedbe ne kerüljön.
2010. jan. 26. 07:57
 3/5 anonim válasza:

Előzőnek: de azzal meg semmit nem ér!!

Szerintem lehet hogy az a baj hogy fürdesz, nem szabad fürdeni, főleg ha megjött... mármint nem úgy értem, hogy jöjjenek rád a legyek, hanem hogy CSAK ZUHANYOZNI SZABAD!

2010. jan. 26. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha gombára hajlamos vagy(amit kicsit nem értek)akkor jó alaposan törülközz meg,és hordj pamut alsónemüt.De hagyd ezt a hintőport...
2010. febr. 1. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor inkább nem használom. Nem tudom, hogy miért vagyok ilyen érzékeny odalent, de ha kicsit nem figyelek oda, akkor már érzem, hogy kezd erősödni a folyásom, ég, ... Volt már többször problémám, nem tudom az okát, a nőgyógyászom csak annyit mondott, hogy vannak ilyen nők, akik hajlamosabbak, nekik fokozottan oda kell figyelni. Nem használhatok tampont, külön törölköző, pamut fehérnemű, csak zuhany, soha nem ülök rá mások ülőkéjére ... Próbálok szigorúan venni mindent, talán így jó lesz. Már egy ideje semmi bajom, kopp-kopp. Elég izzadós is vagyok, a nyirkosság meg nem tesz jót megintcsak, úgyhogy ezért gondoltam erre a hintőporos dologra. De akkor nem használom, még csak az kéne, hogy visszájára süljön el a dolog :-(
2010. febr. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!