Dr Kazy Zoltán nődoki Budapesten? Mi a véleményetek?
II. sz. Női Klinikán rendel. Nekem sajnos nem sok jó tapasztalatom volt vele. Egyszer egy kezdődő méhszájsebet kezelt le úgy, hogy sírni tudtam volna (pedig csak jódos ecsetelés volt és nem vagyok egy hisztis típus...), egyszer pedig kétoldali petefészek gyulladásom volt, aminek gyógyultát a karosszékben ülve állapított meg.
Viszont az anyukámat ő műtötte meg. Ő abszolút meg volt vele elégedve. Elég nagy és bonyolult műtét volt.
Lehet csak én nem voltam neki túl szimpatikus, de többen mondták, hogy az "idősebb" (korabeli) betegeket jobban kedveli.
Egyébként meg velem mindig olyan volt, mint egy pokróc. Alig vártam mindig, hogy végezzek!
Én 2009-ben szültem Dr Kazy Zoltánnál, megírom mi történt, talán mások okulnak belőle.
Szülés után többször panaszkodtam neki hogy valami nincs rendben, nem tudok ülni és fájdalmaim vannak. Egyszer sírva feküdtem a fájdalomtól, amikor épp arra járt, meglátta és ezzel nyugtatta a nővért: "Csak hiszti..."
Két héttel a szülés után mentő vitt be a kórházba. Olyan sok vért vesztettem, hogy azt mondták, ha pár perccel később érek be, nem élem túl. A műtét és az intenzív után a kórház legjobb magánszobáját kaptam ingyen és bérmentve...
A doktor úr egy méhlepénydarabot 'felejtett bent' szülés után. Ez eddig rendben is lenne, felvilágosítottak hogy ilyen hiba bárkinél előfordulhat, DE hogy a többszöri panaszaimra sem vizsgált meg alaposan, az szerintem nem normális. Egy egyszerű ultrahangos vizsgálattal és egy rutinműtéttel meg lehetett volna előzni a vérzést.
Vizsgálatot kértem ellene, amit persze a SOTE II szépen eltussolt. Ha nem költöztünk volna külföldre azóta, biztos pert indítottam volna ellene.
Velem lekezelő, gúnyos és megalázó volt ez az orvos.
Az asszisztens nőjével együtt.
Szégyelljék magukat mindketten!
VIII. kerület Auróra utcai nőgyógyászat:
Úgy bánt velem mint egy ronggyal. Az asszisztense! megkérdezte mi a tünetem. Elkezdtem mondani, közbevágott, hogy azzal nem ide kell jönni, hanem urológiára. Megkértem, had fejezzem be a mondatot amit elkezdtem. Végül kiderült, mégiscsak nőgyógyászati a gond. Az orvos szerint.
Végig latinul beszélt hozzám, és kikérdezte a fél anatómia könyvet, tőlem, betegtől! (betegmúlt) Nos, tudok olvasni, tehát el is szoktam olvasni, amit kiadnak leletet az orvosok. Azt már nem garantálom, hogy értem is, hogy mi van a papíron, hisz nem vagyok orvos. És a tb-s rendeléseken nem is nagyon tesznek azért, hogy az ember megértse, mi történik, még akkor sem, ha fizetek.
Lekezelő volt, gúnyos, megalázó. Közölte velem, hogy egy teherautó platónyi gombatelep van bennem. Szólt az asszisztensnek, ha akar ilyet látni, jöjjön nyugodtan és nézzen be, mintha valami színház lennék. Az asszisztens szintén lekezelő volt. Nem is értem, hogy nem szégyelli magát ez a két ember, hogy így viselkedik...
Vett le mintát az orvos. Kérdeztem mikor lesz eredmény és hogy értesülök erről. Választ nem kaptam. 2x feltettem a kérdést, az orvos a fejét fogta, rám sem nézett, nem is válaszolt, az asszisztens direkt elfordult, ő sem válaszolt. Feltettem újra a kérdést, mire annyit mondott a "hölgy" hogy ott van az ambuláns lapon ráírva, kérjek időpontot, ha tudni akarom az eredményt.
Remélem egyszer ezt az asszonyt is fogják ilyen helyzetbe hozni, mint ahogyan ő viselkedett velem. És a doktor úr is tapasztal majd hasonlót, ha egyszer betegként kell megjelennie valahol.
Nos, jártam már sok orvosnál, de azt hiszem, ide többet nem megyek. Hippokratészi eskü! Köszönöm. Tudom régen volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!