Megint késik a menstruációm. Mi lehet a gond?
17éves vagyok, 4éve menstruálok. A 4év alatt egyszer állt be rendesen 24napra ,aztán az is felborult valami miatt. 6hónapja vesztettem el a szüzességem, akkor.is nagyon felborult, volt 24napos ,30napos is stb. De olvastam róla ,hogy ez olyankor normális. Ebben a hónapban lett volna a 3. 27napra jövő menstruációm, szóval megint felborult vmi.miatt... Vagy ha 2-3szor megjön egymás után ugyanakkor az még nem is igazán állt be? Tegnap délkörül kellett volna megjönnie, görcseim voltak is ,raktam be egy betétet de vérzés nem volt. Mellemin is éreztem tegnap hogy kicsit feszültek, és estére nagyon fájt a fejem...
Mindig védekezünk szexnél ,szóval terhes nem lehetek. Elég sokat betegeskedek mostanába, kb 2hete meg vagyok fázva ,ha kijönnék belőle megint elkapom, de gyógyszert nem szedek rá. Ez lenne az oka? Még tegnap előtt pár pattanás is kijött rajtam ami soha nem szokott nekem tünet lenni.
Milyen gyógyszert szedsz? Sajnos vannak tabik, amik felboríthatják, megbolygathatják a hormonháztartást. Így, hogy ennyit késik, nem árt, ha elmész orvoshoz, de megnyugtatásképp mondom: nekem 11 évesen jött meg, és csak tavaly állt be normálisra (akkor voltam 15). Amúgy késni bármitől késhet akár 1 hetet is: túl nagy stressz, túl kevés étel, felfokozott érzelmi állapot. De nem árt, ha elmész a dokihoz, hidd el, nem veszítesz vele semmit. Szerintem a gyógyszer a hunyó.
Mivel védekeztek? Ha fogamzásgátlóval, akkor lehet, hogy az okozza a gondot, de ha nem, akkor ez a variáció kilőve.
Nem szedek gyógyszert :) úgy írtam, hogy sokat betegeskedek mostanába de nem szedek rá gyógyszert. Lehet félre olvastad.
Fogamzásgátlót nem szedek, óvszerrel védekezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!