Ezek lehetnek a menstruáció előjelei?
Figyelt kérdés
egy ideje fehérfolyásom van amikor nagyon sok, van mikor kevesebb. Most viszont 2 napja nagyon fáj a hasam, tegnap éjszaka inkább szúróbb fájdalom volt, ma pedig fájt és feszült a mellem.
Nem vagyok már kislány, sose jött még meg, orvosnál is voltam kaptam gyógyszert attól csak trombózisom lett, de én már nagyon várom, hogy megjöjjön és ez esetleg az lenne már?
2010. jan. 25. 19:58
2/6 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként rengeteg kivizsgálásom volt, minden rendben volt:) De a gyógyszertől sajnos nem jött meg (csak pár csepp vér volt)
2010. jan. 25. 20:00
3/6 anonim 

válasza:

endokrinológusnál jártál?(csak azért kérdem,mert nőgyógyászok nem végeznek olyan alapos vizsgálatot-szóval ha nem,akkor sztem látogass el egyhez)
4/6 A kérdező kommentje:
igen ott voltam, és mivel fiatal vagyok és semmi jel nem utalt arra, hogy esetleg trombózis hajlamos lehetnék egy vizsgálatot kihagyott sajnos, így lett trombózisom
2010. jan. 25. 20:06
5/6 anonim 

válasza:

értem...hát ha a hormonháztartásoddal minden rendben van,akkor az már egy jó pont.írtad,h fiatal vagy,valószínűleg előfordulhat sokaknál,h később jön meg mint ahogy jellemző a többségre,valószínű a doki is így látta.A panaszaid alapján elég menstruáció gyanús a dolog:))
6/6 A kérdező kommentje:
igen azzal nincs gond:)
18 vagyok így már elég "késő" de remélem megjön és köszönöm!!!:))
2010. jan. 25. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!