Streptococcus agalactiae. Higgyek az orvosomnak?
Streptococcus agalactiae baktérium miatt 20 napig szedtem antibiotikumot a párommal együtt.
Utána visszamentem kontrollra,és kiderült,hogy még mindig bennem van ez a baktérium.
A nőgyógyász most felírta ugyanazt az antibiotikumot,amit eddig.
Hozzátette,hogy a párom ne szedje,csak én.
Nekem ez fura,ha nem hatott 20 nap szedés után,akkor miért ugyanazt írja fel? És miért nem kell szednie a páromnak?
Nem vagyok terhes.
Valakinek van tapasztalata ezzel a bacival kapcsolatban?
Előre is köszönöm a válaszokat! 24/L
Na, véletlenül elküldtem. Szóval nekem volt Streptococcus fertőzésem, és az antibiotikumtól szétment a gyomrom, és még meg is maradt a baktérium.
Az orvosom adott egy adag ezüst kolloidot, hogy használjam.
Naponta háromszor öblögettem vele a számat, a nyálkahártyáról szívódik fel. Az ezüst a legjobb fertőtlenítő és baktérium-ölő anyag. Nem szabad lenyelni a folyadékot, csak a szájban öblögetni, aztán kiköpni.
Köszönöm!
És ilyet hol lehet kapni? Félek,mert utánaolvastam,hogy ha ez a baktérium bekerül a véráramba,akkor szívbetegséget okoz,ez igaz? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!