Alkoholista nőrokonom szeme és bőre is sárga már, de nem hajlandó orvoshoz menni, mik az esélyei?
Az egyik ismerősöm mikor besárgult,másnap rosszul is lett,mentőt hivtunk,és az intenziven volt 2 hétig!
Felépült,de az orvosok is azt mondták,hogy még így sem jósolnak neki sokat! Most 3 hónap elteltével,újra iszik! Sőt vedel. Sajnos ha ő nem akarja,nem tudjuk kezeltetni!
Hiszen az ő beleegyezése kell.
Sziasztok!
Az én édesapám tavaly januárt 28-án került be kórházba sárgasággal a bőre és a szemfehérje is mandarin sárga volt! Tavaly augusztus 15-én meghalt. Miután kórházba került nem ivott egy kortyot sem, de a mája olyan szinten károsodott, hogy nem tudtak már rajta segíteni! Eleinte azt mondták, hogy elélhet akár évekig, ha nem iszik, de hónapról-hónapra egyre többször került májkóma közeli állapotba és végül augusztus 13-án délben májkómába esett és 15-én délután 2 órakor meghalt! Én azt tudom tanácsolni, hogy próbáljatok minden eszközt megragadni, hogy orvoshoz kerüljön, de már akkor sem garantált semmi!!! Tudom, hogy a legborzasztóbb a tehetetlenség, hogy nem tudsz rajta segíteni, mert nem engedi és is végig jártam ezt az utat az édesapámmal, bár Ő mikor besárgult Önként hívta az orvost aki azonnal beküldte a kórházba! Nyilván azt tudni kell, hogy az ilyen betegekkel a kórházakban elég lekezelően bánnak amit még inkább a szívükre vesznek, viszont ha van mellette családtag akkor van aki kiálljon mellette, hisz egy orvosnak sincs joga ítélkezni!
Sok erőt és kitartást kívánok nektek ehhez a nagyon nehéz dologhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!