Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális az, ha már 38 napja...

Normális az, ha már 38 napja nem jött meg?

Figyelt kérdés

Eddig nem követtem nyomon naptárral a menzeszek dátumát, de a legutóbbit megjegyeztem, és ez már a 38. nap azóta (próbálkoztunk, de óvszerrel és nem hatolt belém teljesen, és nem is érintkeztem spermával).

Mitől lehet ez?

Mitől késik általában? Vagy lehet ilyen hosszú normálisan a ciklus?

2008. aug. 12. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú, hogy nem vezetsz naptárat. Így azt sem fogod tudni, hogy mikor számíthatsz mesnire, ill ha orvoshoz mész, nem fogod tudni megmondani, hogy mikor volt meg utoljára, milyen hosszúak általában a ciklusaid. Lehetséges ilyen hosszú ciklus, és rengeteg dolog állhat a háttérben. Ha nem lehetsz terhes, akkor lehet a táplálkozás miatt, fogyás miatt, stressz miatt stb stb.
2008. aug. 12. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
van aki meg tudja jegyezni,hogy mikor jött meg.én pl percre pontosan tudom mikor jön meg pedig nem szedek fogamzásgátlót sem...ok lehet még a környezetváltozás életmótváltozás,meg ilyenek.Vagy lehet szimplán azért nem jön meg mert az miatt idegeskedsz,hogy miért nem jön meg:)
2008. aug. 12. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már nem normális mert 21-33nap között kell megjönnie, ajánlok egy oldalt ahovámindig fel tuddo jegyezni a mensidet (ez egy mensis naptár).Előre meg tudod mikor fog megjönni, meg van még sok érdekes dolog is ott. www.ciklus.hu vagy ha gondolod írhatsz egy dokinak is a www.weborvos.hu oldalon,vagy ha nem akarod akor menj el orvoshoz,de elsőnek ajánlom a webdokit.!Üdv.!
2008. aug. 12. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
igy nemeshetsz teherbe mert nincs peteérésed sem
2008. aug. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!