Mellemből fehér valami jön ki. MI ez?
Szerintem hormonprobléma.
És mire tej termelődik a melledben, akár előtej, addigra azért kiderülne már számodra, hogy terhes vagy. Persze, ha benne van a pakliban, akkor azt sem ártana letisztázni.
De ha nem vagy terhes, akkor hormonprobléma okoz ilyet. Keress fel mindenképpen egy orvost!
Terheseknek ritkán jön tej a melléből.
Megnyugtatni nem tudlak, ha tej volt, akkor nagyobb gond van, mint egy terhesség. pl. hormonzavar - okát ki kell deríteni.
Vagy nem tej volt, de nem vagyok orvos és téged sem itt fognak kivizsgálni.
az bizony tej lesz. velem ugyan ez volt. végigjártam kismillió orvost, de negatívak a leleteim és semmit nem tudnak kezdeni velem. valószínűleg pszichoszomatikus ez nálam. én fog.gátlót szedtem mikor kijött.
első körben javaslom a nőgyógyászt egy mammográfia nem árthat. utána pedig endokrinológus, aki csinál egy teljes hormonképet. lehet semmi komoly lehet, hogy mikroadenomád van az agyalapi mirigyeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!