Fiúk-lányok, mi a véleményetek a kar szőrtelenítéséről?

Az én barátnőm nagyon szőrös alkat és engem nem zavar.Nyáron rendszeresen szőrtelenít,de ilyenkor télen nem igazán,csak ha olyan helyzet adódik,hogy más is láthatja.
Nyáron a karját is szőrteleníti,de most csak ha már nagyon hosszú.

Egyszer epiláltam a könyökömig a karom, elég hülyén nézett ki, hogy odáig csupasz, onnan meg szőr...
Utána kiszőkítettem, de sokáig hagytam rajta a szőkítőport és a fekete hajam mellett képzelheted hogy nézett ki a napfényben csillogó-villogó aranyszőke szőrzet :DDD
Azóta egyszer csináltam, valószínűleg nyáron is fogom, de feleannyi ideig hagyom rajta a szőkítőt, így halványít valamennyit, de mégsem néz ki olyan hülyén.
Engem kicsit zavar mikor látom, hogy néhány férfi karja simább az enyémnél, de annyira nem, hogy rávegyem magam a rendszeres epilálásra.

énis gyantázom, könyékig, a könyököm után nincsen szőr :D
nekem fekete amúgy :S a gyantától nem erősödik és nemis borostás, legalábbis nekem, amikor nő vissza. ha épp növőfélben van, és megsimogatom a karom, akkorsem érzem, hogy szúr. azt érzem h vanmár ott szőr, de az igazat megvallva inkább puha :D
én magam miatt csinálom, mert utáltam a szőrös karom. soha senki nem szólt be érte, meg nem cikiztek, meg semmi ilyesmi, egyszerűen nekem nem tetszett, nemvoltam megbékélve azzal, hogy sokak szerint szép, és jó nő vagyok, jó az alakom, stbstb, és ehhez nekem nem fért össze a szőrös kar, főleg nem nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!