Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fiúk-lányok, mi a véleményetek...

Fiúk-lányok, mi a véleményetek a kar szőrtelenítéséről?

Figyelt kérdés
Csaj vagyok, és sötétbarna a hajam, ezért a szőröm sem szőke... A lábam, hónaljam természetesen epilálom-borotválom, és az intim helyeket is, de a karomon is látható a szőr. 2 havonta kiszőkíttetem, hogy ne legyen olyan feltűnő, de 1-2 barátnőm epilálja, viszont amikor meg nő vissza a szőrük akkor eléggé szúr a karuk és csúnya. Mit gondoltok erről: lányok: szőkítés vagy epilálás vagy egyik sem-maradjon sötét a szőr? fiúk: titeket mennyire zavar ha egy lánynak szőrös a karja? Meg alapból az hogyha egy lány szőrös?
2010. jan. 25. 02:29
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Az én barátnőm nagyon szőrös alkat és engem nem zavar.Nyáron rendszeresen szőrtelenít,de ilyenkor télen nem igazán,csak ha olyan helyzet adódik,hogy más is láthatja.

Nyáron a karját is szőrteleníti,de most csak ha már nagyon hosszú.

2010. jan. 25. 02:51
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Ezen én is meditáltam csomót (22/L), aztán úgy döntöttem, inkább nem epilálom. Hiszen legközelebb erősebb fog nőni és sötétebb lesz, életem végéig meg nem akarom ezt csinálni. :S Úgy állok hozzá, ahogy a "bajszomhoz", ami csak erős napfényben látszik, közelről: aki szerint csúnya, ne nézzen rám. :D Én speciel nem fogom azért leborotválni a karom, mert egyesek szerint ez az ideális... én elfogadom magam így, párom elfogad, család elfogad, barátok elfogadnak, kell ennél több? :)
2010. jan. 25. 03:13
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer epiláltam a könyökömig a karom, elég hülyén nézett ki, hogy odáig csupasz, onnan meg szőr...

Utána kiszőkítettem, de sokáig hagytam rajta a szőkítőport és a fekete hajam mellett képzelheted hogy nézett ki a napfényben csillogó-villogó aranyszőke szőrzet :DDD

Azóta egyszer csináltam, valószínűleg nyáron is fogom, de feleannyi ideig hagyom rajta a szőkítőt, így halványít valamennyit, de mégsem néz ki olyan hülyén.

Engem kicsit zavar mikor látom, hogy néhány férfi karja simább az enyémnél, de annyira nem, hogy rávegyem magam a rendszeres epilálásra.

2010. jan. 25. 03:16
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem szinte nem is no szor a karomon, de fel evente azert legyantazom biztos ami biztos alapon, es az ugy teljesen jo
2010. jan. 25. 05:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én jó pár éve gyantázom és egyáltalán nem szúr, ha nő vissza, és már sokkal világosabb meg ritkább is mint régen. Mondjuk soha nem tette szóvá senki, hogy gáz lett volna, de saját magamnak nem tetszett. És ez a módszer teljesen bevált. 22/L
2010. jan. 25. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

énis gyantázom, könyékig, a könyököm után nincsen szőr :D

nekem fekete amúgy :S a gyantától nem erősödik és nemis borostás, legalábbis nekem, amikor nő vissza. ha épp növőfélben van, és megsimogatom a karom, akkorsem érzem, hogy szúr. azt érzem h vanmár ott szőr, de az igazat megvallva inkább puha :D

én magam miatt csinálom, mert utáltam a szőrös karom. soha senki nem szólt be érte, meg nem cikiztek, meg semmi ilyesmi, egyszerűen nekem nem tetszett, nemvoltam megbékélve azzal, hogy sokak szerint szép, és jó nő vagyok, jó az alakom, stbstb, és ehhez nekem nem fért össze a szőrös kar, főleg nem nyáron.

2010. jan. 26. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!