Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáción kívül is szoktam...

Menstruáción kívül is szoktam vérezni odalenn, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

teljesen rendszertelen időközönként szoktam vérezni, és nem a menstruációról van szó, hanem azonkívül. ezek a vérzések általában tömény alvadtvért tartalmaznak, a hüvelyváladékom elég sűrűn ilyen. fogalmam sincs mitől lehet, voltam már nőgyógyásznál, ő meg se nézte, csak röntgen alapján azt mondta h nincsen szervi elváltozás, egyebet nem mondott h mitől lehet. gyógyszert írt fel, h szedjem ha zavar a vérzés, de nem tartottam rendes megoldásnak, mivel csak a tüneteket szűnteti meg, magát a probléma okát nem... mi okozhatja?

nagyon hasonló a menstruációmhoz, csak ez sokkal sűrűbb, rendes alvadt vér. régebben még csak tartalmazott vért a h.váladék, már attól megijedtem, de azóta...még durvább a helyzet.

18 éves vagyok amúgy, és szűz.

mindez a probléma kb 1 éve áll fenn.

2014. okt. 23. 00:22
 1/5 A kérdező kommentje:
*Bocsi ,nagy hülyeséget írtam már fáradságomba, nem röntgent hanem (hasi) ultrahangot csinált a dr!
2014. okt. 23. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nincs rendben, sűrgősen másik orvos, ha kell több orvoshoz is menj el, nem is értem eddig miért nem tetted. Rákszűrésen voltál?
2014. okt. 23. 18:49
 3/5 A kérdező kommentje:

nem voltam. kezdesz megijeszteni...

sajnos állami nőgyógyászaton ezt mondták, a magánrendelés meg nagyon drága..

hova menjek rákszűrés kapcsán?

2014. okt. 23. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászhoz menjél, de vagy másik állami dokihoz, vagy valahogy szedd össze a pénzt magánorvosra. Lehet majd nem akar megvizsgálni, vagy nem tartja fontosnak, mint az előző, mert szűz vagy, de ragaszkodj hozzá, hogy méhnyakrákszűrést kérsz. Ha teljes körű kivizsgálást követően mindent rendben talál akkor keresd fel a háziorvost, kérj beutlót megfelelő vizsgáltokra.

Nem akarlak megijeszteni, de ne hagyd annyiban és vizsgáltasd ki rendesen magad! Esetleg anyukáddal vagy más női rokonnal/baráttal ezt meg kellene beszélned és el is kísérhetne a dokihoz.

2014. okt. 24. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Menj el vérvételre mindenképp

Laborra

2015. jan. 10. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!