Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi az a cikluszavar? Es mitol...

Mi az a cikluszavar? Es mitol van az?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, arra gondolsz, amikor egy nőnek nem rendszeres időközönként jön meg a havi vérzése, vagy túl hosszú ill túl rövid időközönként jön meg neki.

Általában hormonzavar okozza, de csomó más oka is lehet, anatómiai elváltozástól kezdve PCO szindrómáig.

ha ilyen problémád van, akkor nőgyógyásznál a helyed.

2010. jan. 24. 23:38
 2/10 A kérdező kommentje:
KOSZONOM
2010. jan. 24. 23:43
 3/10 anonim válasza:
A feleségemnek soha sem volt két egymást követő ciklussa amelyek pontos időben jöttek volna meg. A cilussai 18-45 nap között variáltak. A zavart senki sem tudta meg magyarázni. Már 41 éves és semmi baja.
2010. jan. 24. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:
2010. jan. 25. 00:02
 5/10 A kérdező kommentje:
de ezt hogy lehet eszre veni mik a mellek hatasok?
2010. jan. 25. 00:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen mellékhatások? Senki nem beszélt itt gyógyszerről. Nem értem, mire gondolsz.
2010. jan. 25. 00:09
 7/10 A kérdező kommentje:
hat arra hogy veszem eszre ha nekem az van
2010. jan. 25. 00:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy mi lehet a következménye annak, ha cikluszavarod van? Hát pl az, hogy nehezen esel teherbe, vagy sehogyse.

De ha leírnád, hogy mik a panaszaid, akkor többet tudnék mondani. Jó lenne, ha nem két szóban, hanem részletesen írnád le. Nem kell szégyenlősködni, úgysem ismerjük egymást. :-)

2010. jan. 25. 00:23
 9/10 A kérdező kommentje:
hat mondjuk meg figyeltem este jonn egy kicsit es nem is azaz eros piros jonn hanem barnas mondjatok hogy ez nem komoly es ez nem folyamatos csak este
2010. jan. 25. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Elég nehezen értem, amit írsz, nagyon furán fejezed ki magadat.

ha jól értem, akkor a vérzésed esténként nem piros, hanem barnás. Ez NEM cikluszavar. A cikluszavar az, amikor nem 28 naponként jön meg a vérzésed, hanem 21 napnál kevesebb vagy 35 napnál több telik el két vérzés kezdőnapja között. Vagy ha összevissza jön meg: hol 40 napra, hol meg 20-ra.

Javaslom, menj el nőgyógyászhoz, amúgy is el kell menni évente egyszer, ha nemi életet élsz.

2010. jan. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!