Már két és fél hete nem jön meg, de még szűz vagyok! Mitől lehet ez? 14/L
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 20:54
1/15 anonim 

válasza:

nem lehet,hogy másfél hete még megvolt?
2/15 anonim válasza:
mivel 14 éves vagy a ciklusod még nem állt be, szóval késhet vagy esetleg egy hónapban ki is maradhat
3/15 anonim 

válasza:

Alultápláltság, stressz, hormonviharok (14 évesen még nem ritka hogy rendszertelen)
Kismillió oka lehet, viszont ha tényleg szűz vagy, akkor ezek közül egyik sem a terhesség.
4/15 anonim 

válasza:

mert fiatal vagy nekem 14évesen volt h 2hónapot késett!halál komolyan és az orvos aztmondta mert fiatal vagyok most már be állt rendesen neked is befog nyugi:)
16/L
5/15 A kérdező kommentje:
és ez hogy 1-2 hónapot esetleg kihagy, ez akkor is előfordulhat ha eddig csak ugy pár napokat késett?
2010. jan. 24. 21:03
7/15 anonim válasza:
ne izgulj, húgomnak is előfordul h kimarad. pedig ő is szűz.:)
8/15 anonim válasza:
már a szüzek is azthiszik hogy terhesek? OMG!
9/15 anonim 

válasza:

Sleeping assault :P Van bratyód? ^^
10/15 A kérdező kommentje:
Nem azér aggodok hogy terhes vagyok e...hanem hogy mi lehet a baj hogy miért késik ennyit! Amugy nincs bratyóm^^
2010. jan. 24. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!